Slovak Telekom prešiel na IP telefóniu s telefónmi od ALEF NULA

Tlačový servis  /  27. 06. 2007, 22:16

ALEF NULA, jeden z najväčších distribútorov zariadení Cisco Systems a Linksys na Slovensku, dodal takmer 1000 IP telefónov pre internú potrebu spoločnosti Slovak Telekom, a.s. Okrem pôvodnej požiadavky na lokalizáciu telefónov do slovenčiny tak ALEF NULA následne zabezpečil aj stovky telefónnych zariadení pre najvýznamnejšieho hráča na trhu moderných telekomunikačných služieb u nás.

Slovak Telekom, popredný multimediálny operátor poskytujúci moderné telekomunikačné služby na Slovensku, nasadil do internej prevádzky takmer tisícku IP telefónov Linksys od spoločnosti ALEF NULA. V prvom kroku ALEF NULA, jeden z najväčších distribútorov IT zariadení na Slovensku, lokalizoval telefóny do slovenčiny. Následne ich Slovak Telekom začal poskytovať nielen svojim zákazníkom, no vďaka prechodu na IP telefóniu už ďalších niekoľko stoviek týchto zariadení využívajú aj jeho vlastní zamestnanci.


Spolu s dodávkou takmer tisícky IP telefónov pre Slovak Telekom sme tiež, ako jediný autorizovaný školiteľ pre Cisco na Slovensku, usporiadali pre odborníkov zo Slovak Telekomu školenie v oblasti IP telefónie, na ktorom sme prezentovali najmä možnosti hromadného nasadenia a správy, ako aj najnovšie trendy a výhody, dodáva Martin Čársky, obchodný riaditeľ ALEF NULA.


Slovenská spoločnosť ALEF NULA je na trhu už viac ako desať rokov. Patrí do rovnomennej nadnárodnej skupiny, ktorá tak má zastúpenie na Slovensku, v Českej republike i v Maďarsku. ALEF NULA patrí k najvýznamnejším partnerom spoločnosti Cisco Systems u nás. Zaoberá sa najmä distribúciou zariadení Cisco Systems a Linksys a zároveň je jediným autorizovaným školiacim strediskom Cisco technológií na Slovensku.

Neprehliadnite: