Summerbeach Rudava 2007

Platená reklama  /  19. 06. 2007, 11:23

Festival otvorí svoje brány už o niekoľko týždňov, konkrétne 27. júla, trvať bude až do 29. júla. Tri dni nespútanej zábavy, súťaženia, ale aj aktívneho oddychu a populárnej hudby, to všetko tvorí už 11. ročník festivalu na Záhorí.

Pravú športovú atmosféru vytvorí športový areál v zastúpení až piatich súťažných disciplín. Veľkou novinkou v rámci futbalového turnaja je exhibičné vystúpenie osobností MUFUZA. Bude sa na čo pozerať, túto exhibíciu budú sprevádzať krásne povzbudzovačky spolu s vynikajúcim moderátorom a speakrom. Na tomto mini futbalovom štadióne zahviezdia naozaj známe mená.

Treba pripomenúť, že na športové turnaje je možné prihlásiť sa výhradne cez prihlasovací formulár na stránke www.rudava.sk.

Neoddeliteľnou súčasťou festivalu je hudobná časť. Hlavný hudobný program budú v piatok a sobotu otvárať finalisti súťaže mladých kapiel Makez Star. Do finálového kola sa dostali Metanoja (SK, punk / rock, Bratislava), Mandragora (SK, rock / metal, Bratislava), Mofo Killer Ain (SK, alternative rock / stonerock, Prievidza), Smooth Company (SK, pop / jazz / latino, Košice), Black Cats (SK, funky / pop, Bratislava), The Red One (SK, funky / rock / pop, Nitra), Taxi (SK, pop / rock, Nitra), Mr. Cocoman and Solid Vybez (CZ, reggae, Praha).

Hudobným hosťom letného hudobno – športového festivalu je Robo Grigorov, ktorého megaúspešnú skladbú „Povedzme“ bude počuť v sobotu po 20:00 na Hlavnom pódiu. Jeho aktuálny album Balady má aj ocenenie - Obal roka. Robo Grigorov je považovaný za priekopníka reggae na Slovensku, netreba pripomínať skladby ako Dvaja, Edo, Modlitba lásky, Láska pivo anjel smútok či Pocta Majakovskému.

Na svoje si prídu aj priaznivci elektronickej hudby, na Electronic Stage v piatok a sobotu až do skorých ranných hodín vystúpia Marmar, Jurgen Smitd, Petit & Deeds, EdRahosh, Toffee, Fester, Pico, Miss Rodez vs. Paul Hodia, DJ Holy, Nois vs Scarpo, Tambor project, LaTech, Slavo C, Miss Rodez, Lukas.o, Sepromatiq, Superfly.

Predpredaj vstupeniek je možný v sieti Eventim ešte stále len za 390 Skk. Podrobnejšie informácie ohľadom vstupeniek je možné pozrieť si na oficiálnej stránke festivalu www.rudava.sk

Neprehliadnite: