Zaujímavosti na Megafoto.sk

Platená reklama  /  06. 06. 2007, 12:04

Známy predajca fototechniky Megafoto prichádza so zaujímavou akciou. Ku každému fotoaparátu Nikon dostanete gigovú pamäťovú kartu zadarmo. Pre tých, ktorí radi fotia pripravuje aj fotosúťaž o hodnotné ceny.

Čas dovoleniek sa blíži a to je vhodná chvíľa zamyslieť sa, čím budeme fotiť krásne letné dni. Jasné, skúsený fotograf má ten svoj fotoaparát už dávno kúpený. No vývoj techniky ide nezadržateľne dopredu. Na trhu sa objavujú stále nové a výkonnejšie digitálne fotoaparáty. Výborná kvalita fotiek, vysoká rýchlosť, jednoduché ovládanie. Asi tak sa dajú opísať aj dnešné najlacnejšie fotoaparáty.

Ku fotoaparátu 1 GB karta zadarmo

Kto si kúpi v Megafoto digitálny fotoaparát značky Nikon, dostane zadarmo aj jednogigovú pamäťovú kartu, ako darček. To vám pri nákupe ušetrí asi 400 korún. Pozrite sa na ceny v predajni Megafoto a vyberte si svoj nový digitálny fotoaparát Nikon.

Pri kúpe zrkadlovky Nikon D40 a D40X zľava 3000,- Sk

Kto si kúpi v Megafoto digitálnu zrkadlovku D40 alebo D40X v kite s jedným alebo dvomi objektívmi, dostane od Nikonu späť 3000,- Sk. Pozrite sa na ceny zrkadloviek D40 a D40X v predajni Megafoto a vyberte si svoju novú digitálnu zrkadlovku Nikon.

Fotosúťaž

Ak radi fotografujete, môžete skúsiť šťastie aj v súťaži Megafoto. Cien je 20.

1. cena 10000 Sk
2. cena 5000 Sk
3. cena 3000 Sk
4. cena 2000 Sk
5. cena 1000 Sk
6. až 20. cena 500 Sk

Sumu, ktorú takto vyhráte môžete použiť buď na nákup konkrétneho tovaru, alebo ako poukážku na zľavu tovaru.

Podmienky súťaže:

  • Súťaže sa môže zúčastniť každý občan SR, ktorý má vytvorený vlastný účet v predajni Megafoto. Ak si ho chcete vytvoriť, môžete to spraviť bezplatne na tejto adrese...
  • Súťaže sa nemôžu zúčastniť profesionálni fotografi. Je určená len pre ľudí, ktorí fotografujú pre svoju radosť.

Po registrácii do Megafoto.sk pošlite jednu svoju fotografiu. Môžete ju poslať:

  • formulárom, ktorý nájdete na webe megafoto
  • e-mailom,
  • poštou na papieri,
  • alebo doniesť osobne do predajne Megafoto napríklad na CD, USB a podobne.

Všetky možnosti, ako sa dá poslať fotografia do súťaže nájdete na webe megafoto.sk. Fotografia môže byť snímaná digitálnym, alebo bežným filmovým fotoaparátom. Snímky zaradené do súťaže budeme publikovať na webe megafoto.sk.

Téma súťaže: radosť zo života.

Posielajte nám fotografiu, ktorá zachytáva ľudí, ktorí sú šťastní, bavia sa, majú radosť, alebo dobrú náladu, sú spokojní. Pohľad na súťažnú fotografiu nech poteší, nech sa z nej prenesú príjemné pocity na diváka. Príklady:

  • Dievčatko objímajúce svoju bábiku.
  • Spoločný portrét niekoľkých ľudí, ktorí sú spokojní.
  • Chalan, ktorý je na korčuliach vo svojom živle.
  • Dvojica ľudí, ktorí s niekým telefonujú a dobre sa bavia.
  • Portrét spokojne sa usmievajúcej babičky.
  • ...alebo niečo celkom iné.

Technické požiadavky

Je to neprofesionálna súťaž, preto budeme hodnotiť najmä výraz fotografie, atmosféru, pocit. Technická kvalita by však mala byť primeraná prezentácii na internete, takže napríklad neostré fotky z lacných mobilných telefónov, ktoré údajne vedia aj trocha fotiť do súťaže neprijmeme, ak by na nich nebol výnimočne dobrý záber.

Fotografie môžu mať ľubovoľný formát (na výšku, na šírku). Minimálny rozmer odporúčame 800×600 pixelov, čím väčšie, tým lepšie. Fotografie môžu byť retušované, orezané, upravené, kolážované. Nesmú však mať rámček, ani podpis či dátum obsiahnutý v obrázku. Rámček môže výrazne zmeniť vnímanie fotografie kladným aj záporným spôsobom. Toto je súťaž fotografií, nie rámčekov.

Formát digitálnych fotografií: Iba JPG. Fotografie by mali byť technicky zhruba v poriadku, ostré, správne exponované, s dobrou farebnosťou. Môžu byť čiernobiele, alebo farebné.

Zúčastnením sa v súťaži zároveň prehlasujete, že

  • Ste autormi fotografie, ktorú nám zasielate.
  • Vlastníte na prihlásenú fotografiu všetky práva a ste zodpovední za všetky prípadné právne požiadavky spôsobené uverejnením fotografie.
    Ľudia zobrazení na snímke vám dali súhlas s publikáciou ich fotografií na internete.
  • Súhlasíte s tým, že vaše fotografie budú publikované na internete s vašim menom, prípadne že ich použijeme pri propagácii inej súťaže www.megafoto.sk aj v inom médiu bez nároku na honorár a autorské práva.
  • Megafoto má právo fotografie do súťaže neprijať bez udania dôvodu. Dôvodom neprijatia fotografií budú: mimoriadne nízka technická kvalita obrázkov. Nič nehovoriaci, alebo veľmi nezaujímavý motív záberu. Pohoršujúci, alebo neetický obsah, alebo motív v rozpore so zákonmi.
  • Vyhradzujeme si právo súťaž kedykoľvek zrušiť, alebo upraviť pravidlá súťaže bez uvedenia dôvodu.
Poďte teda súťažiť s www.megafoto.sk

Neprehliadnite: