Nová služba Full Songs - plné verzie skladieb do mobilu a zároveň do počítača

Tlačový servis  /  31. 05. 2007, 00:00

T-Mobile zákazníkom ponúka novú službu Full Songs. Tá umožňuje sťahovať, neobmedzene prehrávať a dokonca aj legálne kopírovať plné verzie reálnych hudobných skladieb. Zákazník si môže prostredníctvom jednej objednávky stiahnuť skladbu priamo do svojho mobilu a zároveň aj do počítača.

T-Mobile pripravil pre všetkých svojich zákazníkov novú zábavnú službu Full Songs umožňujúcu mobilné nakupovanie hudby. Vďaka tejto novinke si zákazníci do mobilného telefónu a zároveň aj do počítača môžu legálne sťahovať plné verzie domácich a zahraničných hudobných skladieb. Pieseň si môžu následne legálne nakopírovať do iného prehrávača, alebo napáliť na CD.

Plné verzie reálnych skladieb si zákazník môže objednať jednoducho, a to troma spôsobmi: priamo z mobilu prostredníctvom SMS správy, z WAPu (wap.t-zones.sk) alebo priamo z internetu prostredníctvom počítača (www.t-zones.sk/fullsongs). Pri objednávke cez SMS stačí, aby zákazník odoslal SMS správu s textom FS medzera KOD_SKLADBY na známe skrátené číslo 123. Následne mu bude bezplatne doručená WAP linka, z ktorej si svoju skladbu stiahne a uloží do mobilu. Pre uloženie do počítača a prípadné kopírovanie alebo napaľovanie, pokračuje zákazník na www.t-zones.sk v záložke Moje. Služba Full Songs umožňuje priame napálenie stiahnutej skladby na CD, prípadne skopírovanie na iné médium (napr. do MP3 prehrávača s podporou WMA formátov), pričom počet kópií a napálení je definovaný pri každej skladbe samostatne.

Za domácu pieseň zaplatí zákazník 55 Sk bez DPH (66 Sk vrátane DPH pre Easy a Fix), za skladbu zahraničného interpreta zaplatí 60 Sk bez DPH (72 Sk vrátane DPH pre Easy a Fix). Cena nezahŕňa stiahnuté dáta, potrebné na stiahnutie skladby a v prípade SMS objednávky ani cenu odchádzajúcej (objednávacej) SMS.

Službu Full Songs môžu využívať všetci zákazníci, ktorí majú podporovaný telefón a zároveň aktivovanú niektorú z mobilných dátových služieb T-Mobilu. Zoznam podporovaných telefónov zákazníci nájdu na www.t-zones.sk alebo na wap.t-zones.sk v záložke Full Songs. Ak si chce zákazník overiť, či jeho telefón podporuje službu Full Song, stačí poslať SMS správu s textom TEL na číslo 123.

Neprehliadnite: