Nový športový portál – Športál.sk

Redakcia Inet.sk  /  25. 05. 2007, 12:25

V apríli pribudol na slovenskom internete nový športový portál s príznačným názvom Športál.sk. Za projektom stojí skupina športových nadšencov - medzi nimi aj osoba Mariána Žilinca, ktorý presne pred rokom rozbehol projekt Grafika.sk.

Šéfredaktorom projektu je František Martvoň - aktívny športovec s novinárskou praxou, ktorý zodpovedá za obsahovú náplň webu. Podľa jeho slov sa na stránkach Športálu okrem agentúrneho spravodajstva v blízkej dobe objavia aj zaujímavé pôvodné redakčné články – máme informáciu že by sa malo jednať hlavne o rozhovory so slovenskými športovými osobnosťami.

Projekt bol uvedený so sloganom „prvý skutočný športový portál“ a má ambíciu stať sa slovenským športovým webom 2.0 - už teraz na svojich stránkach ponúka okrem spravodajstva a výsledkového servisu aj fórum a chat. Autori tohto projektu chystajú v budúcnosti ďalšie novinky, takže športoví fanúšikovia sa zrejme majú na čo tešiť. Aktuálne pripravujeme rozhovor s autormi tohto zaujímavého projektu, ktorý si v blízkej budúcnosti budete môcť prečítať na stránkach Inetu.

Neprehliadnite: