Súťaž s PPP: Kedy plánuje Slovenská republika zaviesť menu euro?

Redakcia Inet.sk  /  23. 05. 2007, 15:55

Prinášame vám ďalšie kolo súťaže pripravovanej v spolupráci s občianskym združením Partnerstvá pre prosperitu (PPP). Správne odpovede môžete posielať na náš e-mail (sutaz@inet.sk).

V súvislosti s blížiacim sa termínom prijatia meny euro sa začína na Slovensku čoraz intenzívnejšie hovoriť o pripravenosti krajiny a o splnení podmienok, ktoré sú dôležité pre bezproblémový prechod na novú menu. Prednedávnom splnomocnenec vlády SR pre zavedenie eura Igor Barát predstavil tzv. Generálny zákon k zavedeniu eura na Slovensku, ktorý upravuje niektoré opatrenia a postupy súvisiace s prípravou na zavedenie a so zavedením meny euro. O tejto téme, ktorá predstavuje obrovskú výzvu aj pre dodávateľov IKT z dôvodu nutnosti pripraviť na tieto zmeny všetky ekonomické informačné systémy tak v komerčnom ako aj verejnom sektore, sa môžete dozvedieť viac aj na podujatí pripravovanom IT Asociáciou Slovenska na konci mesiaca máj 2007 (www.itas.sk).


Kedy plánuje Slovenská republika zaviesť menu euro?

  1. 1.1.2008

  2. 1.1.2009

  3. 1.1.2010


Traja výhercovia získajú darčekové balíčky, ktoré venovali členovia a partneri PPP (Datalock, SAP, Alcatel, Soitron). Uzávierka súťaže je 15. júna 2007.

Neprehliadnite: