Aston ITM medziročne zvýšil tržby až 2,5-násobne

Tlačový servis  /  23. 05. 2007, 09:37

Slovenská softvérová spoločnosť Aston ITM dosiahla v minulom roku takmer dvaapolnásobné medziročné zvýšenie svojich tržieb. Celkové výnosy za toto obdobie prekročili hranicu 21,5 milióna korún. Väčšinový podiel na dosiahnutých výsledkoch má implementácia podnikového softvéru.

Aston ITM, slovenská softvérová spoločnosť s orientáciou na podnikové aplikácie, zaznamenala za rok 2006 výnimočný nárast výnosov. Na základe hospodárskych výsledkov dosiahla celkové tržby z predaja tovarov a služieb na úrovni viac ako 21,5 milióna korún. Táto suma tak oproti porovnateľnému obdobiu predchádzajúceho roka vzrástla približne 2,5-krát.

Výrazný podiel na celkových výnosoch tvorí implementácia nových podnikových softvérových aplikácií. Tento segment firme za minulý rok priniesol viac ako 15 miliónov korún. Nasleduje vývoj softvéru na mieru a údržba nasadených riešení. „Našim zámerom do budúcna je kontinuálny rast spoločnosti, aby sme naďalej boli spoľahlivým spoluhráčom pre našich partnerov. Vo veľkej miere sa plánujeme sústrediť na intranetové riešenia a systémy mobilného zberu dát, s ktorými máme už viacročné skúsenosti,“ hovorí Marian Mayer, business development manager z Aston ITM.

Neprehliadnite: