Prvý hudobno – športový festival na Slovensku Summerbeach Rudava už po 11. krát!

Platená reklama  /  21. 05. 2007, 12:23

Kombinácia výbornej hudobnej produkcie rôznych štýlov a päť plážových športových turnajov, to je sumár tohtoročného hudobno – športového festivalu na Záhorí v obci Malé Leváre.

Summerbeach Rudava 2007 vstupuje do druhej dekády s tým najlepším, čo doteraz poskytol. Ku tradičnému turnaju v plážovom volejbale, futbale a vodnom póle pribudne horúca fun novinka Summerbeach Paintball Tournament. Turnaj je postavený pre 24 družstiev, situovaný bude priamo v areáli festivalu! Organizátori pripravujú turnaj aj pre vážnejších účastníkov, a to v plaveckej súťaži Summerbeach Swimming Meeting 2007 v ktorej bude súťažiť 16-32 družstiev. Prihlasovanie na všetky športové turnaje je už spustené, netreba váhať, je o ne veľký záujem!

Na festivale sa počas 27. – 29. júla uvidíte kapely, ktoré sú festivalu verné, ale i množstvo kapiel, ktoré budú mať na Rudave premiéru. V hudobnom hlavnom programe nájdete Tinu, Pehu, Chiki Liki Tu-A, Paru, HT, Horkýže Slíže, Hrdzu, Cliché, Zónu A, Vypsanú fixumnoho ďalších, nevynímajúc začínajúce hviezdy súťaže Makez Star. Hudobný program na hlavnom stage-i bude sprevádzať Electronic a Ska/Reggae Stage.

 

Svoj repertoár rozširuje aj blok sprievodných akcií a bláznivých súťaží. Obrovskú tradíciu má súťaž v preťahovaní lanom Pretiahni ma na Rudave, či Miss festivalu. V rámci tohto fun bloku odohrá svoj exhibičný zápas aj futbalové družstvo Mufuza, ktorého členmi sú známe mediálne tváre.

To všetko na vás čaká za priaznivo nízke vstupné, celofestivalová permanentka stojí v predpredaji iba 390 slovenských korún! Predpredaj vstupeniek je spustený v sieti Eventim. Viac na www.rudava.sk.

Nie pre nič patrí festival Summerbeach Rudava medzi TOP podujatia v kombinácii sport and fun v strednej Európe!

Neprehliadnite: