VISA Platinum – najexkluzívnejšia banková platobná karta vydávaná už aj na Slovensku

Tlačový servis  /  28. 04. 2007, 11:44

„Spoločnosť Visa Europe reaguje na dynamický vývoj ekonomiky stredoeurópskych krajín, medzi ktorými patrí Slovensko medzi tie najprogresívnejšie. S rastúcimi potrebami našich klientov rastie aj úroveň služieb a vývoja technológií“, hovorí Jana Lvová, regionálna manažérka Visa Europe pre Slovensko.

Je nám cťou, že sme mohli podporiť Tatra banku v jej úsilí poskytnúť klientom nadštandarný balík služieb, ktorý kreditná karta VISA Platinum prináša, a to vo všetkých smeroch – či už z hľadiska využitia, výhod alebo samotnej bezpečnosti “, dodáva Jana Lvová.

VISA Platinum sa prispôsobí aj neskromným požiadavkám majiteľa

Kreditná karta VISA Platinum so štýlovým dizajnom je určená predovšetkým bonitným klientom Tatra banky. Je zárukou nezameniteľnej prestíže na celom svete a istoty, že v každej situácii má jej držiteľ neobmedzený prístup k peniazom. Nadštandardný limit karty začína na úrovni 400.000 Sk. Minuté finančné prostriedky je možné používať až 51 dní bezúročne. Karta Visa Platinum umožňuje výber až 100 tisíc korún v hotovosti. Splatenie minutej sumy je možné rozložiť aj na dlhšie obdobie, kedy ju banka bude úročiť mimoriadne výhodnou úrokovou sadzbou 9,9% p.a.


Exkluzívne výhody

VISA Platinum navyše prináša aj členstvo vo vybraných kluboch, ktoré získava jej držiteľ automaticky. Cestovatelia a biznismani ocenia členstvo v Priority Pass, ktoré otvára dvere do takmer 500 VIP letiskových salónikov na celom svete a členstvo v Priority Traveller. To prináša komfort pri cestovaní vďaka množstvu výhod v luxusných hoteloch, známych požičovniach automobilov a systému ochrany batožiny. Na svoje si prídu aj milovníci golfu so zľavami do 50% vo viac ako 250 golfových kluboch a s asistenčným servisom pri rezerváciách golfových kurzov. Ďalšie špeciálne výhody sú pripravené v prestížnom VISA Platinum Clube, vo forme výhod a zliav garantovaných spoločnosťou Visa v renomovaných hoteloch, golfových ihriskách, leteckých spoločnostiach, luxusných obchodoch, jachtárskych a golfových kluboch. V cene karty VISA Platinum je zahrnuté aj cestovné poistenie do zahraničia s vysokým poistným krytím a golfoví nadšenci môžu požiadať aj o golfové pripoistenie za atraktívny poplatok.


Platenie kartou VISA Platinum prináša aj ďalšiu výhodu – vďaka vernostnému programu môže jej držiteľ po dosiahnutí stanovenej sumy nákupov používať túto kartu a výhody s ňou spojené celkom zadarmo.


Bezpečnosť a kontrola na prvom mieste

Kreditná karta VISA Platinum je vybavená modernou technológiou Chip & PIN, ktorá zaručuje najvyššiu bezpečnosť pri používaní karty. Bezpečnosť platobných kariet Tatra banka navyše chráni aj monitorovaním transakcií. Samozrejmosťou u všetkých kreditných kariet Tatra banky sú bezplatné služby elektronického bankovníctva b-mailInternet banking, ktoré kdekoľvek na svete zabezpečia prehľad o transakciách realizovaných touto kartou formou sms alebo e-mailovej správy a poskytnú tiež aktuálnu informáciu o zostatku, ktorý je možné v danom období ešte kartou čerpať. Správa o vystavení výpisu poskytne informáciu o dlžnej sume a termíne splatnosti.


Nová kreditná karta VISA Platinum je na Slovensku vydávaná jedine Tatra bankou.

Neprehliadnite: