IT Konferencia spoločnosti Soitron predstavila vízie a trendy v infokomunikačných technológiach.

Tlačový servis  /  25. 04. 2007, 10:50

Expanzia IT infraštruktúry a trendy v objektovej bezpečnosti boli nosnou témou 17. ročníka konferencie, ktorá zaujala viac ako 150-tich IT odborníkov z celého Slovenska. Konferencia sa konala v hoteli Holiday Inn v Bratislave a predstavila nové technológie a produkty spoločností Cisco Systems a HP.

Minulosť je za nami, je tu Prítomnosť! Prítomnosť si žiada efektívnejšiu komunikáciu prostredníctvom kvalitných zariadení a stále lepšie produkty a riešenia pre malé a stredné podniky. Týmito slovami bol odštartovaný blok prednášok, ktorý sa ďalej venoval novým možnostiam využitia IP infraštruktúry a trendom v oblasti objektovej bezpečnosti.

Odpoveď na otázkou: Ako nájsť maximum výhod a minimum problémov pri migrácii na nové verzie softvérov, našla prednáška venovaná desktopom novej generácie a Windowsu Vista. Prípadová štúdia k dátovým centrám predstavila nové produkty a technológie Cisco a HP používané pri budovaní dátových centier. Posledná hodina konferencie sa venovala procesnému zabezpečeniu IT služieb prostredníctvom ITIL štandardu.

Úplný záver konferencie patril losovaniu o novinku z dielne Trnavského Peugeotu, exkluzívny Peugeot 207CC kabriolet s plnou nádržou na víkend. Získal ho zástupca dlhoročného klienta Soitronu, IT manažér z Krajského riaditeľstva policajného zboru MV SR. Výhercu cena potešila o to viac, že práve tento model bol po prvý krát predstavený na tohoročnom Bratislavskom autosalóne.

Úspech konferencie medzi odborníkmi potvrdil skutočnosť, že stretnutia tohto druhu bez pochyby patria do IT sveta a zohrávajú významnú úlohu pri hľadaní nových a efektívnejších IT riešení. Potvrdzuje to oblasť dátových centier, ktorá sa stretla s najväčším záujmom zo strany odborného publika - štúdiom sa to všetko iba začína, napríklad v profesionálnom školiacom stredisku Soitronu.

Neprehliadnite: