Štvrtý ročník festivalu anime, mangy a japonskej kultúry Animecon 2007 prichádza

Platená reklama  /  10. 05. 2007, 00:00

Štvrtý ročník festivalu anime, mangy a japonskej kultúry Animecon 2007 organizovaný občianskym združením Animecon začne 29. 6. 2007 o 14.00 hod. v priestoroch správy účelových zriadení (SÚZA) Ministerstva zahraničných vecí SR na Drotárskej ceste č. 46.

Počas troch dní plných zábavy a oddychu organizátori poskytnú návštevníkom, okrem možnosti pozrieť si skvelého anime, dozvedieť sa niečo o príprave sushi či čajovej cerémónií, zúčastniť sa súťaží o fantastické ceny, naučiť sa hrať staré strategické hry Go alebo Shogi a vypočuť si hodnotné prednášky z oblastí japonského života, tradícií, mangy a anime. Toto všetko sa dá zažiť len za vstupné v podobe 190 Sk.


Animecon 2007 ponúka množstvo aktivít, ktoré svojou povahou záujmu nielen fanúšikov mangy a anime, ale aj ľudí, ktorým anime a manga nič nehovorí. Každý si môže na festivale nájsť niečo, čo je pre neho ako stvorené. Viac informácií k programu, hosťom a súťažiam nájdete na momentálne provizórnej stránke www.animecon.eu. V máji začne fungovať oficiálna a úplne nová podoba stránky. Prípadne otázky zasielajte na info@animecon.eu.

Festival podporili spoločnosť Oriflame, mesačník Pevnosť, internetový denník Inet.sk, bratislavské kultúrne a informačné stredisko BKIS a internetové médium AnimeDream.sk.

Neprehliadnite: