Slovanet spája závody dodávateľa Kia Motors

Tlačový servis  /  26. 03. 2007, 19:35

Telekomunikačný operátor Slovanet zabezpečí medzinárodnú spoluprácu závodov spoločnosti HANIL E-HWA AUTOMOTIVE SLOVAKIA, ktorá je významným dodávateľom žilinskej automobilky Kia Motors. Dátovo-komunikačná sieť Slovanetu klientovi poskytne dátové prepojenie, internet a výhodné telefonovanie pre jeho prevádzky na Slovensku i v Čechách.

Najväčší alternatívny operátor Slovanet vybudoval komunikačnú sieť dodávateľovi interiérových dielov pre automobilku Kia Motors Slovakia – spoločnosti HANIL E-HWA AUTOMOTIVE SLOVAKIA. Firme tak za krátky čas sprostredkoval možnosť využívať flexibilnú a bezpečnú komunikáciu v rámci považsko-bystrickej centrály firmy, ale aj spoľahlivé výhodné internetové a telefónne spojenie s prevádzkou v Dubnici nad Váhom. V polovici roka Slovanet pripojí aj český závod vo Frýdku-Místku, ktorý je ešte vo výstavbe.


Slovanet pre klienta vybudoval lokálnu sieť a zároveň mu poskytol garantovanú šírku pásma internetového pripojenia. Neskôr sa firma HANIL rozhodla pokračovať v spolupráci so Slovanetom aj pri zabezpečení hlasových služieb a virtuálnej privátnej siete, ktorá bude spájať prevádzky na Slovensku i v Čechách. Požiadavky Slovanet zrealizoval licencovanými i nelicencovanými rádiovými spojmi a miestnymi vedeniami.


Vlastníkom spoločnosti HANIL E-HWA AUTOMOTIVE SLOVAKIA je juhokórejská firma HANIL E-HWA CO., LTD so sídlom v Soule, ktorá v automobilovom priemysle pôsobí od roku 1972. Na Slovensku spoločnosť pôsobí od roku 2005 ako subdodávateľ pre automobilku Kia Motors Slovakia pri Žiline. Spolupráca so Slovanetom začala v apríli minulého roka a zabezpečovaním systémov a ďalších riešení bude pokračovať aj v roku 2007.


Neprehliadnite: