Easy Plus – teraz SMS správy aj volania za 1 Sk

Tlačový servis  /  21. 02. 2007, 00:00

Spoločnosť T-Mobile Slovensko rozširuje výhody vernostného programu Easy Plus a zákazníkom prináša okrem aktuálnej možnosti posielať SMS správy za 1 Sk aj možnosť telefonovať v sieti T-Mobile za 1 Sk/min.

T-Mobile od 21. februára 2007 rozširuje výhody vernostného programu pre Easy zákazníkov. Každý zákazník s vernostným programom Easy Plus môže počas pracovných dní od 20.00 – 6.00 h a neobmedzene cez víkendy a sviatky telefonovať v sieti T-Mobile Slovensko len za 1 Sk/min. Benefit výhodných volaní za 1 Sk platí automaticky pre nových aj existujúcich zákazníkov s Easy Plus. Všetci Easy zákazníci s vernostným programom majú zároveň stále možnosť posielať SMS správy každý deň od 6.00 do 18.00 h v sieti T-Mobile Slovensko za 1 Sk.

Podmienkou využívania Easy Plus je jeho aktivácia na bezplatnej Easy linke 12350 a následné dobitie kreditu najmenej za 500 Sk. Telefonovanie a SMS-kovanie za 1 Sk môže zákazník využívať nasledujúcich 30 dní. Výhody vernostného programu si zákazník môže predĺžiť na ďalších 30 dní a to jednoducho dobitím svojho kreditu sumou 300 Sk (ak sú Easy zákazníkmi dlhšie ako 6 mesiacov) resp. 500 Sk (ak sú zákazníkmi Easy kratšie ako 6 mesiacov). Pravidelným dobíjaním svojho kreditu si Easy zákazník môže zabezpečiť skutočne výhodné ceny volaní a SMS správ a za túto možnosť neplatí žiadny mesačný poplatok.

Zmena ponuky je vyhradená. Ponuka platí až do odvolania.

Neprehliadnite: