Junior Internet: Využite svoju príležitosť!

Platená reklama  /  16. 02. 2007, 08:33

Už len dnes do polnoci sa môžu mladí ľudia prihlásiť do internetových súťaží projektu Junior Internet so svojimi webovými stránkami, grafickými prácami, či textami o internete.

Cieľom projektu je vytvoriť mladým ľuďom priestor pre prezentáciu svojich schopností, plánov a umožniť im počas záverečnej konferencie stretnúť rovesníkov s rovnakými záujmami. Konferencia sa bude konať od 30. marca do 1. apríla v Bratislave. Účastníci budú mať zároveň možnosť získať zaujímavé a podnetné informácie počas prednášok mnohých odborníkov z internetového prostredia.

Ambíciou Junior Internetu je stať sa odrazovým mostíkom pre mladých ľudí aktívnych na internete. Mnoho víťazov z minulých rokov prevádzkuje na internete úspešné projekty a niektorí z nich dokonca založili aj vlastné firmy. Celý projekt Junior Internet je pritom organizovaný mladými ľuďmi a momentálne prebieha v štyroch krajinách strednej Európy (Slovensko, Česko, Poľsko a Maďarsko). Tento rok bude slovenská konferencia Junior Internet hostiť víťazov súťaží z ostatných krajín v rámci medzinárodného sympózia.

Pre tento ročník boli vyhlásené tieto internetové súťaže:

JuniorWeb - súťaž webových stránok a internetových projektov

JuniorDesign - súťaž designov pre webstránky a iných grafických prác

JuniorText - súťaž textových prác na tému: „Internet - výhoda pre znevýhodnených"

Projekt Junior Internet je organizovaný Asociáciou pre mládež, vedu a techniku - AMAVET za podpory Agentúry pre podporu výskumu a vývoja, International Visegrad Fund a občianskeho združenia Partnerstvá pre prosperitu.

Podujatie mediálne podporili internetový magazín Inet.sk, Grafika.sk, Svet Komunikácie a počítačový magazín PC SPACE.

Neprehliadnite: