Nová služba T-Mobile HotSpot OpenPoint

Tlačový servis  /  01. 02. 2007, 00:00

Spoločnosť T-Mobile Slovensko prináša novú možnosť bezplatného poskytovania mobilného pripojenia do internetu prevádzkovateľom ubytovacích a stravovacích zariadení či obchodných centier. V kaviarňach, hoteloch a reštauráciách majú ich návštevníci možnosť surfovať na internete zadarmo. Stačí otvoriť notebook a pripojiť sa.

Službu HotSpot OpenPoint ponúka T-Mobile prevádzkovateľom verejných zariadení, akými sú hotely, kaviarne, reštaurácie či nákupné centrá. Prevádzkovatelia za mesačný poplatok získajú možnosť poskytnúť bezplatné pripojenie do internetu pre všetkých svojich zákazníkov či návštevníkov. Ponúknu im tak atraktívnu možnosť surfovať na internete úplne zadarmo.

Doteraz bolo možné surfovať prostredníctvom HotSpotov len v prípade, že záujemca o pripojenie mal predplatený kredit. S novou službou T-Mobile HotSpot OpenPoint však táto povinnosť odpadá.

Zriadenie služby a inštalácia zariadení je bezplatná. Mesačné poplatky za T-Mobile HotSpot OpenPoint pre prevádzkovateľov, ktorí chcú svojim návštevníkom ponúknuť bezplatný prístup do internetu, začínajú na 5 999 Sk (bez DPH) mesačne.

V cene je okrem iného zahrnutá nepretržitá telefonická podpora a technický dohľad. Inštalované sú zariadenia špičkovej kvality, čo zaručuje trvalú a bezporuchovú prevádzku. Viac informácií o službe OpenPoint nájdu záujemcovia na bezplatnej T-Mobile Biznis Infolinke 0800 800 800 alebo na e-mailovej adrese hotspot@t-mobile.sk.

Každý prevádzkovateľ zariadenia si môže vybrať, či si ponechá klasický HotSpot, alebo objedná pre svojich zákazníkov bezplatný T-Mobile HotSpot OpenPoint. Zákazníci T-Mobile s programom Data Nonstop môžu pri klasickom HotSpote aj naďalej využívať HotSpot neobmedzene a bez nutnosti kupovania dobíjacích kupónov.

T-Mobile od 15. decembra 2006 znížil cenu HotSpot kupónov nasledovne (ceny s DPH):
Kupón na     Pôvodná cena     Nová cena
1 hodinu         330 Sk             100 Sk
3 hodiny         660 Sk             200 Sk
24 hodín         1 100 Sk          550 Sk

Platnosť kupónov ostáva nezmenená – sú platné počas 30 dní od prvého prihlásenia. V súčasnosti je na Slovensku 55 lokalít, kde je možné pripojiť sa k službe T-Mobile HotSpot. Aktuálny zoznam lokalít nájdu zákazníci na stránke hotspot.t-mobile.sk.

Neprehliadnite: