Prichádza Magio – nová prelomová služba od T-Comu

Tlačový servis  /  14. 12. 2006, 00:00

Slovak Telekom uvedie pod značkou T-Com služby Triple Play ešte do konca tohto roka. Pripravovaná novinka Magio výrazne obohatí produktové portfólio, jej najzaujímavejšou súčasťou je digitálna televízia.

Magio označuje komplexný balík služieb na báze Triple Play, vďaka ktorému môžu zákazníci telefonovať, pripájať sa do internetu a pozerať televíziu prostredníctvom jedného pripojenia. Samozrejmosťou pripravovanej služby je využívanie všetkých jej súčastí v rovnakom čase.

Balík služieb Magio si budú môcť záujemcovia objednať od 29. decembra 2006. Služba bude najprv dostupná v Bratislave a postupne sa bude rozširovať aj do ďalších slovenských miest.

Kompletné riešenie Magio ponúkne zákazníkom množstvo zaujímavých služieb, pričom dôraz bude kladený na ich jednoduché ovládanie a prehľadnosť. Najzaujímavejšou novinkou je digitálna televízia, ktorá prináša nielen vysokú kvalitu obrazu a zvuku, ale aj množstvo nových funkcií.
Používatelia sa môžu tešiť napríklad na:

- obraz v obraze (Picture-in-picture)
- pozastavenie sledovaného programu
- rodičovský zámok
- elektronický programový sprievodca

K dispozícii bude aj nahrávanie programov. Súčasťou služieb je aj virtuálna videopožičovňa s nonstop prístupom a širokou ponukou filmových titulov. Okrem toho môžu zákazníci počúvať aj množstvo rozhlasových staníc priamo vo svojej obývačke.

Od začiatku poskytovania služby umožní T-Com za porovnateľných podmienok aj kombináciu digitálnej televízie s vysokorýchlostným internetom od iného poskytovateľa. Novinka v podobe digitálnej televízie tak bude dostupná pre všetkých záujemcov vrátane tých, ktorí už využívajú hlasové a internetové služby od T-Comu alebo aj iných operátorov. Skupina zákazníkov, ktorí majú objednané služby ADSL od iného operátora, si môžu aktivovať digitálnu televíziu od T-Comu bez nutnosti zmeny poskytovateľa internetových alebo hlasových služieb.

Neprehliadnite: