AdSense for Content je už dostupný aj pre Slovensko

Redakcia Inet.sk  /  06. 12. 2006, 00:00

Firma Google sprístupnila nový spôsob, vďaka ktorému môžu slovenskí vydavatelia generovať zisky zo svojich webových stránok. AdSense for Content je program, ktorý má dosah na viac ako dve tretiny všetkých užívateľov internetu.

AdSense for Content, môže využívať prakticky každý, keďže program je automatizovaný. Či je váš obsah určený úzkej skupine čitateľov alebo je generický (všeobecný), ako napríklad hodnotenie slovenských vín alebo hotelov v Bratislave, systém Vás zapojí do silnej reklamnej siete Google, ktorá má širokú základňu stoviek tisícov inzerentov AdWords, od veľkých globálnych značiek po malé a lokálne firmy.

Registrovanie do AdSense for Content je extrémne jednoduché. Akýkoľvek vydavateľ, či ide o firmu s jedným človekom alebo medzinárodnú značku, sa môže prihlásiť na stránku http://www.google.sk/ads, kde prejde jednoduchým prihlasovacím procesom. Po schválení sa vydavatelia jednoducho prihlásia na svoj účet a skopírujú blok kódu, ktorý vložia na svoju stránku (alebo stránky). Cielená reklama sa potom začne zobrazovať na ich stránkach, pričom je možné ju jednoducho modifikovať pomocou širokého radu reklamných jednotiek a farieb.

Program je zadarmo a kombinuje reklamu na báze plať za kliknutie a plať za zobrazenie. Vydavatelia dostanú platbu, ak návštevník klikne na reklamu. AdSense for Content je súčasťou programu Google AdSense, ktorý obsahuje aj produkt AdSense for Search, ktorý je už dlhšie k dispozícii aj v slovenčine.

Zdroj: tlačová správa

Neprehliadnite: