Nové produkty od GTS Nextra

Tlačový servis  /  16. 11. 2006, 20:21

Spoločnosť GTS Nextra, najväčší alternatívny operátor, prichádza na trh s troma novými produktami - GTS Nextra FreePhone 800, GTS Nextra BluePhone 850, GTS Nextra Telekonferencia.

Spoločnosť GTS Nextra, a.s., najväčší slovenský alternatívny telekomunikačný operátor, rozšírila svoju ponuku služieb pre firemných zákazníkov o tri nové produkty, skvalitňujúce vnútrofiremnú komunikáciu aj komunikáciu firiem so svojimi zákazníkmi.

Služba GTS Nextra FreePhone 800 umožní firmám rýchlo zriadiť informačnú linku s bezplatným prístupom pre svojich klientov z pevných aj mobilných sietí.

Služba GTS Nextra BluePhone 850 je obdobou služby FreePhone, pri ktorej však volajúci platí za spojenie poplatok približne na úrovni miestneho volania, čo prináša motiváciu pre skrátenie dĺžky volania.

Služba GTS Nextra Telekonferencia je vhodná ako riešenie vnútrofiremnej komunikácie najmä pre podniky, ktorých pracovníci sa nachádzajú v pobočkách alebo v teréne. Prostredníctvom Telekonferencie si môžu zostaviť telefonickú poradu viacerých osôb bez ohľadu na to, kde sa práve nachádzajú.

Nové služby GTS Nextra, a.s. môžu využívať zákazníci telefónnych služieb GTS Nextra, ale aj zákazníci v iných telekomunikačných sieťach v SR.

Neprehliadnite: