Atlas ICQ a sms zadarmo

Lukáš Orgován  /  15. 11. 2006, 12:12

Naši českí bratia majú ďalšie plus vo svojej informačnej sieti. Atlas.cz pre svojich užívateľov ICQ pripravil úžasnú novinku.

Odteraz môžu posielať z ICQ smsky (ale len do siete O2) a to úplne zadarmo. V podstate sa dá povedať, že neexistuje žiaden limit na množstvo sms, aj keď to nie je tak celkom pravda. Počet sms, ktoré je možné zaslať do siete O2 závisí od počtu prijatých odpovedí na smsky. Užívatelia, ktorí dostanú sms z ICQ, na ňu môžu kľudne odpovedať zo svojho mobilu, avšak už za klasický poplatok za sms. Táto sms však príde na váš počítač, teda do programu ICQ. Jedinou nevýhodou môže byť, že ak dostávate veľmi málo odpovedí, máte jednak malý počet možných správ k odoslaniu a na druhej strane sa môže stať, že od vás bude Atlas ICQ požadovať autentifikáciu (kvôli ochrane užívateľov proti spamu).

Dúfajme, že s nástupom O2 na slovenský trh aj nám pribudne takáto možnosť. Jednak by to bola skvelá stratégia pre zoznam.sk a na druhej strane aj pre O2, ktorá by sa takto mohla doslova "blysnúť" v očiach svojich potencionálnych zákazníkov.

Lukáš Orgován

Neprehliadnite: