Internet chello používa už 30 000 zákazníkov!

Tlačový servis  /  13. 11. 2006, 13:25

Počet používateľov vysoko-rýchlostnej internetovej služby chello, ktorej poskytovateľom je spoločnosť UPC BROADBAND SLOVAKIA, dosiahol k dnešnému dňu okrúhle číslo – 30 000 zákazníkov! Tento dramatický nárast (20 000 nových zákazníkov za obdobie uplynulých 20 mesiacov, čiže v priemere 1000 nových používateľov mesačne) potvrdzuje, že výhody a prednosti internetu chello, ako sú vysoké prenosové rýchlosti, spoľahlivé pripojenie, vysoká úroveň starostlivosti o zákazníkov, všetko za prijateľnú cenu mesačného paušálu, oceňuje čoraz viac internetových používateľov.

Služba chello je službou širokopásmového vysoko-rýchlostného pripojenia na internet, za ktorú používateľ platí len jeden fixný mesačný paušál bez ohľadu na čas strávený na internete. Okrem toho, že spĺňa viacero hore uvedených výhod, služba chello poskytuje aj ďalšie bonusy, ako je bezplatná antivírusová a antispamová ochrana, bezplatné zapožičanie modemu, vysoká úroveň 24-hodinového klientského servisu služby chello a exkluzívny prístup na portál internetu chello. S jednotlivými ponukami sú spojené ďalšie bezplatné výhody ako e-mailové adresy s rôznym počtom aliasov, voľný priestor pre vlastnú stránku, voľný priestor pre poštovú schránku elektronickej pošty atď.


Tento nárast používateľov služby chello nás oprávňuje konštatovať, že príbeh služby chello po vyše 3 rokoch pôsobenia na slovenskom trhu je príbehom úspechu. Je to zásluha všetkých pozitívnych vlastností internetu chello, no predovšetkým našich zákazníkov, ktorí oceňujú kvality káblového internetu a sú dlhodobými a spokojnými používateľmi služby chello,“ uviedol generálny riaditeľ spoločnosti UPC BROADBAND SLOVAKIA Martin Maťašeje. Ako dodal, pre svoje prednosti a výhody je dnes chello obľúbenou internetovou službou, ktorá oslovuje stále viac záujemcov o internetové pripojenie. „Služba chello sa stala synonymom rýchleho a spoľahlivého pripojenia na internet za veľmi prijateľnú cenu a to nás zaväzuje, aby sme v tomto trende pokračovali aj naďalej,“ dodal Martin Maťašeje.

Neprehliadnite: