Soitron - GOLD partner spoločnosti Citrix

Tlačový servis  /  09. 11. 2006, 11:46

Spoločnosť Soitron, a.s., sa po splnení náročných kritérií stala Gold Partnerom spoločnosti Citrix Systems, svetového lídra v oblasti softvéru a služieb vzdialeného prístupu k centrálnym informačným systémom pre veľké spoločnosti. Soitron tak doplnil najvyšší stupeň partnerstva s firmou Citrix k už existujúcim „Gold“ certifikáciám spoločností Microsoft a Cisco Systems.

Tento status je ocenením znalostí a snahy odborníkov Soitronu poskytnúť komplexné služby v oblasti návrhu a implementácie prístupových (terminálových) riešení a podpore zákazníkov využívajúcich produkty spoločnosti Citrix.

Podmienkou pre udelenie Gold partnerstva bola certifikácia v technickej a obchodnej oblasti, konkrétne: dve certifikácie pre CCEA (Citrix Certified Enterprise Administrator), štyri pre CCA (Citrix Certified Administrator) a dve pre CCSP (Citrix Certified Sales Professional).

Program Citrix Solution Advisor Gold je určený pre významných predajcov Citrix produktov. Gold partner používa Citrix produkty na dodávky aplikácií, na návrh a implementáciu bezpečnostných sietí a systémový manažment. Citrix Solution Advisor Gold partner má prístup k širokému spektru výhod, ktoré zjednodušujú predaj Citrix riešeniami, k podpore predajcov pri distribúcii Citrix produktov a pri budovaní dlhodobých vzťahov so zákazníkmi.

Neprehliadnite: