K novej Mozille Firefox pribudla aj nová verzia FootieFox-u

Peter Furmaník  /  01. 11. 2006, 12:12

Nedávne sprístupnenie dlhoočakávanej novej verzie obľúbeného internetového prehliadača Mozilla Firefox 2.0 sa síce stretlo s veľkým úspechom, ale u časti užívateľov najmä mužského pohlavia aj s nemalým sklamaním.

Dôvodom bolo to, že nová verzia druhého najpoužívanejšieho prehliadača vo svete už nepodporovala jedno zo svojich dovtedy veľmi vychytených rozšírení - FootieFox. V posledný októbrový deň však svitlo na lepšie časy aj pre milovníkov futbalu, ktorí na surfovanie po vlnách internetu používajú populárny alternatívny prehliadač. Doslova ako blesk z jasného neba sa objavila nová verzia programu FootieFox. Pre neznalých veci ráčim uviesť, že ide o rozšírenie Mozilly Firefox, ktoré v stavovom riadku prehliadača zobrazuje aktuálne výsledky vybraných futbalových súťaží.

V záujme objektívnej pravdy treba povedať aj to, že i keď tento „programček“ možno nainštalovať aj do českej či slovenskej verzie Firefoxu, v bohatej ponuke ligových a pohárových súťaží z celého futbalového sveta však české i slovenské súťaže nateraz chýbajú. FootieFox napriek tomu, a to aj vo svojej  najnovšej verzii ponúka pomerne bohaté možnosti vzhľadu a výberu – je možné si zadefinovať nielen súťaže, ktoré chceme sledovať, ale dokonca aj svoje obľúbené mužstvá, výsledky zápasov i aktuálnu vizuálnu a zvukovú signalizáciu streleného gólu. Bližšie informácie na http://www.mozilla.sk/rozsirenia/footiefox/.


Neprehliadnite: