Ďalšia novinka pre biznis zákazníkov - Firemné balíky pre malé a stredné firmy

Tlačový servis  /  18. 10. 2006, 00:00

Spoločnosť T-Mobile Slovensko, a.s., prináša Firemné balíky - ďalšiu unikátnu novinku určenú pre malé a stredne veľké firmy, ktorá im umožní sprehľadniť a zefektívniť náklady na komunikáciu. Firemné balíky prinášajú biznis zákazníkom možnosť zdieľať spoločný volací program medzi viacerými zamestnancami a využívať pri tom zvýhodnené ceny volaní do všetkých sietí na Slovensku a v Českej republike iba za 4,90 Sk (bez DPH) za minútu.

T-Mobile prináša unikátnu novinku určenú malým a stredným firmám, vďaka ktorej môžu svoje náklady na komunikáciu mimoriadnym spôsobom zefektívniť a zjednodušiť. Portfólio hlasových služieb pre biznis zákazníkov T-Mobile od 19. októbra 2006 rozširuje o nové firemné programy Firemný balík 6 000, Firemný balík 10 000 a Firemný balík 17 000.

Vďaka Firemným balíkom môže mať firma jeden spoločný program pre viacerých svojich zamestnancov. Z mesačného poplatku (6 000 Sk, 10 000 Sk alebo 17 000 Sk bez DPH) zamestnanci jednoducho spoločne čerpajú náklady na prevádzku svojich SIM kariet (volania do sietí na Slovensku, volania do zahraničia, roamingová prevádzka, posielanie SMS a MMS správ, prenesené dáta a pod.) vrátane pravidelných mesačných poplatkov. S Firemnými balíkmi sa tak firma už nemusí orientovať v spleti rôznych paušálov individuálne stanovených pre každého zamestnanca. Výhodou v porovnaní s tradičnými hlasovými programami je aj fakt, že firma si už nepredpláca určité služby ako napríklad voľné minúty či SMS, a vždy zaplatí iba za to, čo jej zamestnanci reálne využili.

Cena za prevádzku na všetkých SIM kartách bude každý mesiac zahrnutá na jednej spoločnej faktúre. Tá bude obsahovať stabilný mesačný poplatok (6 000, 10 000 alebo 17 000 Sk bez DPH) v závislosti od počtu SIM kariet vo Firemnom balíku, ako aj prípadné náklady na prevádzku a mesačné poplatky, ktoré prekročia sumu Firemného balíka.

 

 

Mesačný poplatok

za firemný program

(v Sk bez DPH)

Počet SIM kariet

zaradených

do firemného programu

Firemný balík 6 000

 

6 000 Sk

1 až 5

Firemný balík 10 000

 

10 000 Sk

6 až 10

Firemný balík 17 000

 

17 000 Sk

11 až 20


Výška poplatku za Firemný balík závisí od počtu SIM kariet, ktoré firma do balíka zaradí. Do Firemného balíka 6 000 je možné zapojiť maximálne 5 zamestnancov, do Firemného balíka 10 000 najviac 10 zamestnancov a Firemný balík 17 000 môže spolu zdieľať až 20 zamestnancov firmy. Firma si môže aktivovať aj viacero balíkov a zaradiť v nich zamestnancov do skupín podľa potreby.

Za mesačný poplatok len 149 Sk (bez DPH) na jednu SIM kartu bude každý zamestnanec v rámci Firemného balíka telefonovať kedykoľvek do všetkých sietí na Slovensku a v Českej republike iba za 4,90 Sk (bez DPH) za minútu pri sekundovej tarifikácii. Ide pri tom o najlacnejšie volania do Českej republiky, aké T-Mobile svojim zákazníkom v súčasnosti ponúka. Navyše, táto mimoriadne výhodná cena volaní do všetkých sietí v SR a ČR platí bez ohľadu na to, či zamestnanec volá v silnej alebo slabej prevádzke. Všetky ostatné volania a služby sú spoplatňované podľa aktuálneho Cenníka mesačných programov a služieb spoločnosti T-Mobile Slovensko, a.s. platného pre program služieb Relax 200 v čase poskytovania týchto služieb.

Vďaka Firemným balíkom môže firma zefektívniť aj náklady na komunikáciu medzi jednotlivými zamestnancami zriadením Virtuálnej privátnej siete, v rámci ktorej budú zamestnanci s programom Firemný balík medzi sebou telefonovať bezplatne. Za využívanie Virtuálnej privátnej siete zaplatí firma mesačný príplatok len 99 Sk (bez DPH) na jednu SIM kartu.

Viac informácií o Firemných balíkoch získajú zákazníci u svojho obchodného reprezentanta T-Mobilu, na linke 12332 alebo na bezplatnej T-Mobile Biznis Infolinke 0800 800 800.

Neprehliadnite: