Technologický deň: Transformácia technologických trendov do praxe

Tlačový servis  /  16. 10. 2006, 11:36

Spoločnosť Soitron, a.s. pripravuje už 16. ročník odbornej IT konferencie – Technologický deň, ktorá sa bude konať 19. októbra 2006 v priestoroch bratislavského hotela Holiday Inn.

Technologický deň spoločnosti Soitron, a.s. je už tradičným podujatím, na ktorom sa stretáva viac ako 120 IT odborníkov z Českej a Slovenskej republiky. Program konferencie je rozdelený na dva tematické okruhy, ktoré vytvárajú priestor pre odborný výklad, analýzu a praktické ukážky nastolených tém.

Prvá časť konferencie bude venovaná bezpečnosti informačných systémov a prostriedkom na ich zabezpečenie - systémom pre detekciu prienikov, security monitoringu a ochrane citlivých informácií. Druhú sériu prednášok otvorí téma Selektívny a komplexný outsourcing a bude pokračovať jedným z najnovších trendov v IT - virtualizáciou výpočtových systémov.

Cieľom konferencie je poukázať na silno rezonujúce oblasti vo svete IT, na nové trendy a schopnosť firiem aplikovať ich do praxe s dôrazom na rýchlu návratnosť vložených investícií a vysokú kvalitu služby. Zároveň je vhodným fórom na komunikáciu a výmenu skúsenosti zúčastnených odborníkov. Odprezentujú sa na nej najnovšie technológie v oblasti IT a ich hlavné možnosti využitia v jednotlivých typoch spoločností a organizácií.

Konferencia chce tiež poukázať na možnosti, ktoré sektor ICT môže ponúknuť ostatným sektorom a ako je možné pomocou informačných technológií optimalizovať zložité podnikateľské procesy.

Neprehliadnite: