Japonská precíznosť v službe Hry

Tlačový servis  /  13. 10. 2006, 00:00

Služba Hry, ktorú ponúka Slovak Telekom pod značkom T-Com, získala v uplynulých dňoch ďalšie zaujímavé tituly. Popri real-time stratégii Conqest: Frontier Wars prichádza aj doteraz opomenutý žáner japonských RPG hier.

Vo svete hráčov veľmi obľúbený a rozšírený žáner japonských RPG hier sa konečne dostáva aj do ponuky služby Hry. Na platforme PC vychádza len veľmi málo týchto rozsiahlych titulov, o to vítanejší je príchod novinky Grandia II. Hráči sa môžu vydať do sveta s bohatým príbehom, unikátnym herným systémom a špecifickou animé grafikou. Hra sála zo seba špeciálnu atmosféru a ponúka tradičné atribúty žánru: záchranu sveta v boji medzi dobrom a zlom, prepracovaný súbojový systém vyžadujúci taktiku a v neposlednom rade aj viaceré variabilné charaktery, ktoré sa ocitnú uprostred príbehu. Svet Grandie II je navyše bohatý aj na množstvo ostatných postáv, ktoré posúvajú dianie vpred. Postupne narazíte na viac ako tisícku charakterov a košatý strom dialógov. Grandia II ponúka desiatky hodín zábavy a v službe Hry je jedným z najtrvanlivejších titulov.

Druhým áčkovým titulom je real-time stratégia Conqest: Frontier Wars. Odohráva sa 200 rokov v budúcnosti, kedy ľudia objavili cestovanie medzi slnečnými sústavami, ale zároveň narazili aj na mimozemského nepriateľa. Hráč sa stáva veliteľom, ktorý dostáva za úlohu oslobodiť jednotlivé sektory galaxie. Postupne si buduje zásobovacie trasy, investuje do vedeckého výskumu, zaisťuje výhodné spojenectvá a buduje silnú armádu, ktorá môže zasadiť nepriateľovi silný protiúder. Hra ponúka zaujímavú kampaň zloženú zo 16 rozmanitých misií a solídnu grafiku, ktorá pobeží aj na slabších konfiguráciách.

Neprehliadnite: