Ďalšie prestížne ocenenie pre Slovak Telekom

Tlačový servis  /  13. 10. 2006, 00:00

Na medzinárodnej konferencii s názvom „118. Awards“ získalo D&AS Centrum, ktoré je súčasťou Call Services, o.z. Slovak Telekomu, jednu z najprestížnejších cien Outstanding Achievment Award.

International Directory Assistance Conference & Awards, ktorá sa stala jednou z najdôležitejších udalostí v kalendári svetových Directory Assistant Services, sa konala tohto roku v anglickom Manchestri. Súčasťou tejto prestížnej akcie bola tiež dvojdňová konferencia, na ktorej vystúpili zástupcovia telekomunikačných spoločností z celého sveta. Osemčlenná porota sa po vzhliadnutí všetkých prezentácií rozhodla udeliť špeciálnu cenu spoločnosti Slovak Telekom za excelentný vstup na trh a zreteľné zameranie na poskytovanie kvalitných operátorských a asistentských služieb.

O službách D&AS
D&AS predstavuje ponuku služieb, ktoré volajúcemu umožnia pohodlne a rýchlo získať rôzne informácie nielen o telefónnych číslach. Linka 1181 umožňuje využívať komplexnú ponuku služieb, ktoré zahŕňajú okrem iných aj vyhľadávanie telefónneho čísla a následné priame spojenie, spätné vyhľadávanie mena podľa zadaného čísla či posielanie zvolených informácií e-mailom. Služba Info Asisent 12 111 poskytuje zákazníkom všetky potrebné informácie týkajúce sa napr. dopravných spojení, ubytovacích kapacít, kultúrnych a športových podujatí vrátane možnosti rezervácie vstupeniek.

Neprehliadnite: