Šeky na 100 000,-, 50 000,- a 25 000,- Sk v rámci projektu U4IS už poznajú svojich majiteľov

Platená reklama  /  11. 10. 2006, 11:13

V dňoch 19.-20. októbra 2006 sa v hoteli Patria na Štrbskom Plese uskutoční 5. ročník konferencie „i2s – Informatizácia slovenskej spoločnosti“. Záštitu nad konferenciou prevzal aj tento rok splnomocnenec vlády SR pre informatizáciu Miroslav Kukučka. Tohtoročné podujatie sa bude venovať témam vzdelávania pre znalostnú ekonomiku a informatizáciu. V druhom bloku budú prezentované úspešné projekty v oblasti informatizácie SR realizovaných v poslednom období.

V úvode prvého bloku sa bude generálna riaditeľka sekcie informatizácie MDPT SR JUDr. Denisa Žiláková venovať nielen budovaniu eGovernmentu, ale aj využitiu štrukturálnych fondov EÚ v rokoch 2007 – 2013 na informatizáciu. V tomto bloku vystúpia aj prof. Anton Čižmár (Košice IT Valley Development Forum Initiative) a doc. Ján Hudec (Systém výmeny informácií medzi univerzitami a zamestnávateľmi) a mnohí ďalší.

V druhom bloku sa budú prezentovať úspešné projekty v oblasti informatizácie SR realizované v ostatnom období. V rámci tohto bloku vystúpia napr. Radek Smolík (Symantec), Peter Augustín (HP Slovensko), Michal Klačan (DATALAN) a ďalší.

Prezentácie doplnia panelové diskusie s prezentátormi oboch častí konferencie, medzi ktorými budú i zástupcovia verejnej správy, záujmových združení a najväčších IT spoločností, pôsobiacich v SR. Konferenciu i2s bude tento rok moderovať výkonný riaditeľ OZ Partnerstvá pre prosperitu (PPP) Milan Ištván.

V rámci večerného programu budú slávnostne vyhlásení a ocenení najúspešnejší študenti, ktorí sa zapojili do súťaže U4IS vyhlásenou spoločnosťou DATALAN v marci 2006. Finančnú odmenu v hodnote 100 000,- Sk si z Tatier odnesie Tomáš Hyben z Ekonomickej fakulty UMB. Z tej istej univerzity sú aj umiestnení na 2. a 3. mieste. Michal Gregor dostane šek na 50 000,- za 2. miesto a Jana Bočková šek na 25 000,- Sk za 3. miesto.

Stalo sa už peknou tradíciou, že sprievodnou akcie každého ročníka konferencie i2s je národný IT výstup na niektorý z tatranských končiarov. Tento rok to bude výstup na Rysy.

Bližšie informácie o spoločnosti, jej produktoch, konferencii i2s a projekte U4IS: www.datalan.sk, www.i2s.sk.

Neprehliadnite: