T-Com ponúka dial-up na pol roka bez mesačného poplatku

Tlačový servis  /  06. 10. 2006, 00:00

Spoločnosť Slovak Telekom prináša výhodnejšie podmienky pre využívanie internetu na rozličných technológiách. Aj preto prichádza s akciou, vďaka ktorej môžu používatelia dial-upu surfovať pol roka bez mesačného poplatku.

Slovak Telekom uvádza novú akciu pre používateľov dial-up internetu pre programy Internet Mini Klasik resp. Internet Mini Klasik Duo. Pokiaľ sa zákazník zaviaže používať jeden z programov najbližších 12 mesiacov, tak počas prvej polovice záväzku (t.j. 6 mesiacov) nebude platiť mesačný poplatok za využívanie tejto služby. V druhej časti záväzku (od siedmeho do dvanásteho mesiaca) bude platiť štandardný mesačný poplatok za zvolený program, t.j. 99 Sk bez DPH (117,80 Sk s DPH) mesačne za Internet Mini Klasik alebo 128 Sk bez DPH (152,30 Sk s DPH) mesačne za Internet Mini Klasik Duo. Táto akcia platí pre nových zákazníkov, ktorý v čase trvania podajú návrh na uzatvorenie Zmluvy o pripojení do internetu. Ceny za využívanie internetu ostávajú štandardné počas celej dĺžky využívania záväzku a závisia od času, v ktorom používateľ surfuje.

O službe Internet Mini
Služba Internet Mini ponúka dial-up pripojenie pre používateľov internetu. Program Internet Mini Klasik možno aktivovať na pevnej linke s maximálnou rýchlosťou 56 kbps, program Internet Mini Klasik Duo možno aktivovať na ISDN linke s maximálnou rýchlosťou 128 kbps.

Neprehliadnite: