V Slovanete môžu za služby elektronicky platiť ďalšie 2 milióny ľudí

Tlačový servis  /  06. 10. 2006, 00:00

Slovanet rozšíril možnosti elektronických úhrad za predplatené internetové programy a telefonovanie. Zákazníci ktorejkoľvek banky môžu Slovanetu platiť už aj debetnou kartou Visa Electron a k doterajším spôsobom platieb cez internet pribudol internetbanking ČSOB.

Slovanet prináša možnosť využiť bezhotovostné platby za predplatené služby „Internet NaEX“ a „Rozbaľ.to!“ ďalším dvom miliónom ľudí. Po novom môžu užívatelia elektronicky uhradiť predplatený internet a telefonovanie aj platobnými kartami Visa Electron cez Cardpay Tatrabanky, a to aj keď sú klientmi ktorejkoľvek inej banky. V súčasnosti sa možnosť použiť tieto debetné karty týka viac než 1,7 milióna Slovákov. Okrem nich môžu klienti za predplatené služby platiť aj kreditnými kartami VISA, MasterCard a najnovšie aj Diners Club.

„Aby sme klientom čo najviac uľahčili používanie internetu, stále sa snažíme rozširovať aj možnosti platiť za internetové služby elektronicky. Preto sme nedávno pridali ďalší elektronický platobný systém,“ vysvetľuje finančný analytik Slovanetu Peter Roštek. Zákazníci si už môžu nabiť kredit svojej predplatenej karty rýchlo a výhodne nielen cez internetbankingové systémy TatraPay, Sporopay, či VÚB ePlatby, ale aj prostredníctvom služby elektronického bankovníctva od ČSOB.

Bezhotovostné platby v priemere využívajú už viac ako dve tretiny z celkového počtu zákazníkov predplatených programy Slovanetu. Predplatené služby poskytujú pripojenie na internet bez akýchkoľvek záväzkov, zmlúv a faktúr. Navyše, možnosti online dobíjania kreditu prinášajú nielen rýchle vybavenie, ale aj ďalšiu nezanedbateľnú výhodu – klient ku kreditu automaticky dostane bonus 10 percent z dobíjanej sumy navyše.

Viac informácií o predplatenom prístupe na internet a výhodnejšom telefonovaní nájdete na súvisiacich webových stránkach Slovanetu:

Predplatený Internet NaEX
Predplatený internet Rozbaľ.to!

Neprehliadnite: