Strategický hit Age of Mythology ovládol službu Hry

Tlačový servis  /  20. 09. 2006, 00:00

Služba Hry, ktorú ponúka Slovak Telekom pod značkom T-Com, sa rozširuje o niekoľko nových titulov. Nadšení budú nielen milovníci jednoduchých arkád, ale aj stratégovia a milovníci áčkovej produkcie.

Najsilnejším titulom novej várky hier je real-time stratégia Age of Mythology. Jej tvorbu dostali na starosti autori známej série Age of Empires (jej druhý diel sa dostal do ponuky T-Station pred niekoľkými týždňami). Novinka zavedie hráčov do staroveku plného mýtov, v ktorom antickí hrdinovia bojujú s legendárnymi netvormi a bohovia zasahujú do života ľudí. Hráč sa stáva vládcom jednej z deviatich civilizácií, venuje sa tradičnému manažmentu surovín i základne a neskôr aj budovaniu armád a boju s nepriateľom. Veľmi silnou stránkou Age of Mythology sú in-game animácie, ktoré výrazne pomáhajú v rozprávaní príbehu a aj bohaté prostredie s prvkami mytológie, vďaka ktorým bojujete aj s hydrami či kyklopmi.

Do ponuky sa dostala aj trojica ľahších hier. Logický Magic Gem ponúka novú variáciu na Tetris či Puzzle Bobble v krásnej grafike i zvukovom prevedení. Pre najmenších je určený Dino Dave 2, ktorý svojou hrateľnosťou odkazuje na legendárny Sokoban a iné tituly. Hráč sa ocitne v koži dinosaura Dina, ktorý prechádza viac ako stovkou miestností s logickými nástrahami. Po grafickej stránke ponúka hra výber medzi 2D a 3D pohľadom. Na krátkodobé odreagovanie poslúži aj Hyperspace Invader, v ktorom sa hráč posadí do kresla vesmírnej lode, aby odrážal útoky mimozemšťanov a zachránil celé ľudstvo. Hra má síce jednoduchý koncept, ale ponúka bohatý obsah: proti hráčovi sa postaví 50 druhov nepriateľov v tridsiatich úrovniach.

O službe Hry
Hry (resp. Games on Demand) sú multimediálnou službou T-Comu, v rámci ktorej môžu záujemcovia hrať všetky tituly za jednotný mesačný poplatok 349 Sk s DPH. Pre rodiny je určený Rodinný balíček, pri ktorom záujemcovia dostanú všetky hry z niekoľkých kategórií za 169 Sk s DPH mesačne. Archív obsahuje momentálne 71 hier, každý týždeň pribúdajú priemerne dve hry. T-Com ponúka všetkým záujemcom aj 14-dňovú testovaciu prevádzku služby úplne zadarmo. Služba Hry je dostupná na stránke www.t-station.sk.

Neprehliadnite: