Spoločnosť UPC sa stala riadnym členom Asociácie pre prenositeľnosť čísla

Tlačový servis  /  31. 08. 2006, 00:00

Spoločnosť UPC BROADBAND SLOVAKIA, poskytovateľ služieb káblovej a satelitnej televízie, vysoko-rýchlostného internetu chello a čoskoro aj poskytovateľ novej verejnej telefónnej služby, sa stala riadnym členom Asociácie pre prenositeľnosť čísla. Valné zhromaždenie asociácie prijalo spoločnosť UPC na vlastnú žiadosť za svojho riadneho člena 24. augusta tohto roku.

UPC BROADBAND SLOVAKIA pripravuje na jeseň tohto roku uvedenie novej verejnej telefónnej služby, ktorá umožní lacno telefonovať domácnostiam s káblovým pripojením. Uvedením tejto služby sa spoločnosť UPC BROADBAND SLOVAKIA stane poskytovateľom troch služieb cez jedno širokopásmové pripojenie – vysoko-rýchlostného internetu, televízie a telefónu. Zámerom spoločnosti UPC je stať sa prvým triple play operátorom na Slovensku.

Telefónna služba UPC, založená na najmodernejších digitálnych komunikačných technológiách, bude plnohodnotnou verejnou telefónnou službou a v porovnaní so službami ostatných prevádzkovateľov hlasových služieb ponúkne celý rad výhod a predností. Uvedením telefónnej služby UPC získajú zákazníci služieb UPC BROADBAND SLOVAKIA jedinečnú možnosť od jedného poskytovateľa získať prístup na vysoko-rýchlostný internet, bohatú televíznu programovú ponuku a telefónnu službu za atraktívnu cenu.

Spoločnosť UPC poskytuje v súčasnosti telefónne služby viac ako 1 miliónu zákazníkov v 9 európskych krajinách (Holandsko, Írsko, Francúzsko, Rumunsko, Maďarsko, Poľsko, Švajčiarsko, Rakúsko a v Českej republike). V hodnotení prestížneho parížskeho časopisu Le Point „Annual Digital Guide“ bola vyhlásená za najlepšiu nelimitovanú telefónnu službu vďaka vynikajúcej kvalite, ktorú by sa podľa Le Point mali snažiť nasledovať ostatné spoločnosti.

Neprehliadnite: