Amazon predáva Windows Vistu

Erik Gunda  /  30. 08. 2006, 18:44

Internetový obchod Amazon.com začal príjmať predobjednávky na nadchádzajúci operačný systém od Microsoftu – Windows Vista. Pri popise produktu je uvedené, že bude dostupný 30. januára 2007

 

Od včera si môžete predobjednať ešte nevydaný operačný systém Microsoft Windows Vista, ktorý je aktuálne dostupný na stiahnutie v testovacej verzi RC1, v internetovom obchode Amazon.com. Windows Vista Ultimate sa dá predobjednať za 399 amerických dolárov, Vista Home Premium Edition za 239 dolárov, Vista Home Basic za 199 dolárov a Windows Vista Business stojí 299 dolárov.

Amazon pridáva často do svojej ponuky produkty, ktoré ešte neboli oficiálne uvedené do predaja, cena predobjednávok a cena pri uvedeni zvyčajne ostáva rovnaká. Amazon uvádza pri Viste dostupnosť 30. januára 2007.

Microsoft pripravuje rôzne nové licencie, medzi nimi aj Additional Vista License, ktoré budú obsahovať len sériový kľúč a pravdepodobne budú viazané na plnú licenciu. Malé firmy a domácnosti tak ušetria niekoľko desiatok dolárov pri každej druhej licencii.



Neprehliadnite: