T-Com ponúka neobmedzené hovory na vybrané číslo

Tlačový servis  /  25. 08. 2006, 00:00

Slovak Telekom prichádza so zaujímavou ponukou pre zákazníkov pevnej linky, ktorí často telefonujú na jedno číslo. Táto skupina záujemcov si môže aktivovať novinku Voláme spolu a na vybrané číslo v pevnej sieti Slovak Telekomu volať kedykoľvek v neobmedzenom množstve.

Spoločnosť Slovak Telekom, ktorá predáva svoje produkty pod značkou T-Com, začne poskytovať od 1. septembra 2006 prídavnú službu Voláme spolu. Pokiaľ zákazníci často telefonujú na jedno číslo v pevnej sieti, nemusia sa vďaka nej pri zvolenom kontakte obmedzovať a navyše ušetria desiatky až stovky korún. Na vybrané číslo môžu volať bezplatne kedykoľvek počas pracovného dňa, víkendu alebo sviatku, a to bez akýchkoľvek limitov.

T-Com ponúka službu pre bytových zákazníkov za mesačný poplatok 29 Sk bez DPH (34,50 Sk s DPH). Objednať si ju môžu existujúci klienti k programom Doma Standard, Doma Pohoda, Doma Maxi, Uni, Uni 20, Uni 40 a Uni 60. Na vybrané číslo môžu volať bezplatne a neobmedzene dlho už od nasledujúceho dňa po aktivácii služby.

K jednej pevnej linke sa dá vybrať jedno číslo pre neobmedzené hovory v pevnej sieti ST. Služba nie je limitovaná iba na miestne hovory – záujemcovia si ju môžu aktivovať aj na medzimestské číslo. Bezplatné volania na vybrané číslo sa uplatňujú po vyčerpaní voľných minút mesačného paušálu. Zákazníci si môžu číslo v rámci služby Voláme spolu aj zadarmo zmeniť, táto zmena sa im uplatní k prvému dňu nasledujúceho mesiaca.

Neprehliadnite: