Jubilejný ročník pretekov Okolo Slovenska sa jazdí pod značkou T-Com

Tlačový servis  /  24. 08. 2006, 00:00

Slovak Telekom sa stal generálnym sponzorom nového ročníka najznámejších slovenských cyklistických pretekov. Päťdesiaty ročník významného športového podujatia Okolo Slovenska sa uskutoční v dňoch 30. augusta až 3. septembra 2006.

Najnovší ročník cyklistických pretekov ponesie názov Medzinárodné cyklistické preteky T-Com OKOLO SLOVENSKA 2006. Súťažné tímy i jednotlivých cyklistov čaká šesť etáp, v ktorých postupne zdolajú 674,4 km. Tento ročník pretekov navyše pokrýva väčšinu územia Slovenska, takže ho bude môcť sledovať veľké množstvo záujemcov z rozličných kútov krajiny. Prvá etapa sa jazdí v Stropkove, cyklisti postupne prejdú mestami Sabinov, Štrba, Brezno, Detva, Zvolen, Banská Štiavnica, Piešťany a o víťazovi sa rozhodne v Skalici.

Špecifikom tohto ročníka pretekov Okolo Slovenska bude magentový dres pre najlepšieho pretekára v celkovom hodnotení po príslušnej etape.

„Skupina Deutsche Telekom podporuje cyklistiku už niekoľko rokov pod značkou T-Mobile. Cyklistika sa v poslednom čase stáva súčasťou životného štýlu a aj na Slovensku si nachádza čoraz väčšie množstvo nadšencov. Našimi službami, ktoré ponúkame pod značkou T-Com, chceme uľahčovať našim zákazníkom nielen ich pracovný čas, ale spríjemňovať im aj chvíle voľna. Preto sme sa rozhodli stať sa generálnym sponzorom významných cyklistických pretekov na Slovensku. Verím, že aj naším prispením sa dostane päťdesiaty ročník pretekov Okolo Slovenska do povedomia nielen všetkých športových fanúšikov, ale aj širokej verejnosti, “ uviedol Miroslav Majoroš, prezident spoločnosti Slovak Telekom.

„Každý organizátor veľkého podujatia má záujem stať sa partnerom takého giganta slovenskej ekonomiky, akým je Slovak Telekom a jeho značka T-Com. Naše partnerstvo zdieľa zaujímavú vlastnosť: aj cyklistické preteky Okolo Slovenska, aj značka T-Com majú celoslovenskú pôsobnosť a výsledky našej spolupráce chceme priniesť do všetkých častí krajiny. Preto nás teší, že sme v spoločnosti Slovak Telekom našli ľudí, ktorí sú naklonení k cyklistike, a rozhodli sa byť generálnym sponzorom pre jubilejný päťdesiaty ročník nášho podujatia,“ povedal Juraj Takáč, generálny riaditeľ a predseda predstavenstva Medzinárodných cyklistických pretekov Okolo Slovenska.

Neprehliadnite: