Rodinná ponuka: volanie pre dieťa s Fixom

Tlačový servis  /  22. 08. 2006, 00:00

Spoločnosť T-Mobile Slovensko, a.s., pripravila špeciálnu akciu, vďaka ktorej zákazníci k mesačnému programu získajú program Fix s mesačným kreditom 200 Sk na 2 roky úplne zadarmo.

  • Pri kúpe mesačného programu bezplatné telefonovanie s Fixom
  • Ideálna ponuka pre rodiny s deťmi

T-Mobile prináša ideálnu ponuku pre rodičov, ktorí kúpou mesačného programu pre seba zabezpečia až na 2 roky bezplatné telefonovanie pre svoje dieťa. Každý zákazník, ktorý si do 30. septembra 2006 v T-Mobile aktivuje mesačný program Relax 60 alebo 55Viac a vyšší, získa k nemu unikátny program Fix s mesačným kreditom až 200 Sk na celé 2 roky úplne zadarmo.

Program Fix pritom umožňuje rodičom mať výdavky svojich detí na telefonovanie úplne pod kontrolou. Ak si dieťa svoj kredit prevolá, naďalej môže prijímať hovory a keď chce telefonovať viac, rodičia mu kredit môžu jednoducho dobiť ako pri predplatenej karte.

Zo širokej ponuky akciových telefónov už od 1 Sk si rodič môže vybrať nie len pre seba k mesačnému programu, ale aj pre svoje dieťa k programu Fix. Stačí, ak si aktivuje program Fix 300 Sk alebo Fix 500 Sk. Bonusový kredit 200 Sk mesačne zdarma pritom nestráca. Ak sa zákazník rozhodne aktivovať si program Fix 500 Sk, T-Mobile mu každý mesiac bezplatne dobije kredit vo výške 200 Sk a zákazník doplatí len zvyšných 300 Sk. V prípade, že sa zákazník rozhodne pre program Fix 300 Sk, kredit 200 Sk mesačne získa bezplatne a zvyšných 100 Sk uhradí tak, že každý druhý mesiac dobije kredit programu Fix sumou 200 Sk.

T-Mobile ako jediný operátor na slovenskom trhu ponúka unikátne programy Fix, pri ktorých má zákazník svoje výdavky neustále pod kontrolou ako pri predplatenej karte, využíva však výhodnejšie ceny volaní, a môže si vybrať aj z ponuky akciových telefónov. Po prevolaní mesačného kreditu môže zákazník naďalej prijímať hovory a kredit, ktorý neprevolá, sa mu celý automaticky prenáša do nasledujúceho mesiaca.

Ponuka platí od 21. augusta do 30. septembra 2006 pri aktivácii programu Relax 60 či 55Viac alebo vyššieho a podpise Dodatku k Zmluve o pripojení s viazanosťou na 24 mesiacov, a je podmienená súčasným využívaním programu Fix.

Neprehliadnite: