Nové oblasti s DSL

Tlačový servis  /  08. 08. 2006, 00:00

Slovak Telekom sprístupňuje pod obchodnou značkou T-Com služby vysokorýchlostného DSL internetu aj v ďalších oblastiach Slovenska.

Od utorka 8.8.2006 si službu DSL prístup, Vysokorýchlostný internet či Vysokorýchlostný internet Plus pod značkou T-Com môžu objednať aj zákazníci z obcí Dolný Hričov, Korňa, Predmier, Ždiar, Tovarné, Ondavské Matiašovce a Fintice. Dostupnosť DSL sa zároveň zlepšila v lokalitách: Prievidza (Gazdovská ulica), Ružomberok (Papiernícka ulica), Galanta (Mierová ulica), Trenčín (Liptovská ulica), Piešťany (Námestie J. Murgaša), Bardejov (Dlhý Rad) a Trebišov (M.R.Štefánika).

Slovak Telekom bude aj naďalej pokračovať vo vysokom tempe nasadzovania DSL technológie. Dnes môže vysokorýchlostný prístup do internetu využívať viac ako 3,8 milióna obyvateľov Slovenska. V súčasnosti naša spoločnosť registruje viac ako 143 000 zákazníkov, ktorí využívajú technológiu DSL.

Informácie o zriadení služieb vysokorýchlostného (DSL) internetu je možné overiť na stránke www.t-com.sk, v mieste predaja T-Centrum alebo na bezplatných telefónnych číslach 0800 123 456 pre bytových zákazníkov a 0800 123 500 pre firemných zákazníkov.

Neprehliadnite: