Ľadová púť a fantasy stratégia rozširujú službu Hry

Tlačový servis  /  04. 08. 2006, 00:00

Služba Hry, ktorú ponúka Slovak Telekom pod značkou T-Com, prináša tento týždeň dve pestré novinky. Z áčkových titulov dorazila stratégia Warlords Battlecry 3, pre nenáročných hráčov je určený Ice Land 2.

Po sérii veľkorozpočtových pokračovaní sa do služby Hry dostáva aj novinka pre široké spektrum hráčov. Ice Land 2 je jednoduchá arkáda, v ktorej hráč ovláda tučniaka Mortimera s cieľom nakŕmiť svoju manželku. Mortimer zbiera ryby roztrúsené po plošinkách a využíva reflexy i dôvtip na postupne prechádzanie piatimi svetmi. Hravý titul ponúka komiksovú 3D grafiku zľahčujúcu tučniakovo poslanie. Náplň hry je pomerne variabilná aj vďaka desiatke rozličných bonusov.

Začiatkom augusta sa do služby Hry dostáva aj real-time stratégia Warlords Battlecry III. Posledný diel sa odohráva vo fantasy svete, kde máte na výber až 15 rás a viac ako 12 typov hrdinov. Ich remeslá varírujú od bojovníkov s mečom až po mocných mágov. Do prepracovanej kampane sa dostávajú aj RPG prvky. Hrdinovia zohrávajú kľúčovú úlohu – na začiatku hry si ich vytvárate podľa svojich predstáv, na bojisku získavajú skúsenosti a vedú vpred celé armády. Výhodou Warlords Battlecry III sú nižšie hardvérové požiadavky a silné zameranie na hru jedného hráča (príbeh, kampaň, množstvo skirmish máp).

O službe Hry Hry
(resp. Games on Demand) sú multimediálnou službou T-Comu, v rámci ktorej môžu záujemcovia hrať všetky tituly za jednotný mesačný poplatok 349 Sk s DPH. Archív obsahuje momentálne 52 hier, každý týždeň pribúdajú priemerne dve hry. T-Com ponúka všetkým záujemcom aj 14-dňovú testovaciu prevádzku služby úplne zadarmo. Služba Hry je dostupná na stránke www.t-station.sk. Po sérii veľkorozpočtových pokračovaní sa do služby Hry dostáva aj novinka pre široké spektrum hráčov. Ice Land 2 je jednoduchá arkáda, v ktorej hráč ovláda tučniaka Mortimera s cieľom nakŕmiť svoju manželku. Mortimer zbiera ryby roztrúsené po plošinkách a využíva reflexy i dôvtip na postupne prechádzanie piatimi svetmi. Hravý titul ponúka komiksovú 3D grafiku zľahčujúcu tučniakovo poslanie. Náplň hry je pomerne variabilná aj vďaka desiatke rozličných bonusov.

Neprehliadnite: