UPC BROADBAND SLOVAKIA mení adresu, od pondelka sídli v Petržalke na Ševčenkovej ulici

Michal Kyžňanský  /  12. 07. 2006, 00:00

Zákaznícke stredisko bude od pondelka poskytovať služby zákazníkom z hlavného mesta a okolia na novej adrese v Petržalke

Spoločnosť UPC BROADBAND SLOVAKIA oznamuje, že v rámci skvalitňovania a modernizovania poskytovaných služieb mení prevádzkové sídlo a adresu Zákazníckeho strediska v Bratislave. Od pondelka 17. júla bude spoločnosť UPC, poskytovateľ káblovej a satelitnej televízie, internetu chello a od jesene aj telefónie, sídliť na novej adrese v Petržalke, na Ševčenkovej ulici (v blízkosti sídla Daňového riaditeľstva a čerpacej stanice Shell na Panónskej ceste – viďte priloženú mapku a obrázky).

Zákaznícke stredisko v nových priestoroch bude otvorené každý pracovný deň od 7.30 do 18.00 hod. Telefónne čísla UPC Infolinky ostávajú aj po zmene adresy nezmenené. Staré Zákaznícke stredisko na Lamačskej ulici bude v piatok 14. júla otvorené posledný krát. Nová lokalita sídla spoločnosti UPC BROADBAND SLOVAKIA v Bratislave sa nachádza v blízkosti centra mesta, čím svojou polohou vychádza v ústrety väčšine zákazníkov. V novom Zákazníckom stredisku zákazníci dostanú kvalitnejší a rýchlejší servis v moderných klimatizovaných priestoroch, v ktorých nájdu väčší komfort pri vybavovaní služieb poskytovaných spoločnosťou UPC BROADBAND SLOVAKIA.



Neprehliadnite: