Inet.sk cez letné mesiace

Redakcia Inet.sk  /  10. 06. 2006, 17:36

Opäť sa nám blížia letné prázdniny, ktoré sa nesú v znamení oddychu a najmä dovoleniek. Redakcia Inet.sk nie je výnimkou, i keď tento rok sme si pre Vás pripravili niekoľko zaujímavých noviniek. Aké? To sa dozviete v článku.

Prehľad zmien a noviniek, ktoré sme už uskutočnili

Určite ste si už všimli, že na Inet.sk cez víkendy vychádzajú archívne články. Tieto články Vás v minulosti celkom zaujali, preto sme sa rozhodli k nim takýmto spôsobom vracať. Okrem toho sme sa rozhodli, že počas víkendov Vám okrem archívnych článkov prinesieme aj rozhovory s osobami, ktoré stoja v pozadí niektorých zaujímavých, ale nie príliš známych projektov. Pomocou rozhovorov Vám však predstavíme aj niektorých našich redaktorov alebo zaujímavé osobnosti slovenského internetu. Prvý rozhovor uverejníme už zajtra, takže sa už máte na čo tešiť.

Okrem uverejňovania archívnych článkov sme pristúpili aj k preberaniu zaujímavých článkov z rôznych slovenských weblogov. Tieto články u Vás zaznamenali veľký úspech, čo nás veľmi teší a v tomto trende budeme rozhodne pokračovať aj počas prázdnin.


Prehľad zmien a noviniek, ktoré sa ešte len udejú

Celý zvyšok mesiaca jún sa budeme venovať najmä aktualizácii niektorých sprievodných textov, ale aj opravovaniu chýb, ktoré ste nám oznámili. Okrem toho Vám koncom júna prinesieme novú súťaž a to o veľmi zaujímavé ceny. Počas letných prázdnin bude Inet.sk menej pravidelne aktualizovaný, ale naďalej Vám budeme prinášať tie najzaujímavejšie články.

Počas letných prázdnin sa začne usilovne pracovať na novom redakčnom systéme, ktorý by mal priniesť lepšiu prístupnosť a použiteľnosť Inet.sk. So zmenou redakčného systému sa spája aj zmena rozloženia stránky, ktorá by mala náš denník sprehľadniť a najmä zjednodušiť.

Zmenami prejde aj Webhosting Inet.sk, ktorý si u Vás získal veľkú obľubu. Najprv prebudujeme objednávací systém, ktorý ešte viac zjednodušíme a sprehľadníme. Potom doplníme sekciu Často kladené otázky a pravdepodobne uskutočníme aj ďalšie akcie, ktoré Vám umožnia získať zľavu na náš http://www.inet.sk/ Zmenám sa však nevyhnú ani Fórum Inet.sk a Speedmeter Inet.sk. Ten bude doplnený o novú funkciu!

Po letných prázdninách sa môžete tešiť na nové služby a projekty, ktoré Vás určite zaujmú. Samozrejmosťou budú aj nové témy (keďže vznikne nové prehľadnejšie tematické rozdelenie) a najmä čoraz viac aktuálnejších článkov. Preto ak nám chcete pomôcť a venujete sa niektorej z našich hlavných tém (pripojenie, internet, softvér a tak podobne), kontaktujte nás (redakcia@inet.sk) a staňte sa členom našej redakcie.

Ostatné zmeny a novinky Vám oznámime neskôr.

Neprehliadnite: