Novinky u T-Mobile

Michal Klembara  /  09. 06. 2006, 19:17

T-Mobile sa rozhodol od dnešného dňa umožniť svojim zákazníkom posielať MMS správy za výhodnejších podmienok. Všetci zákazníci mesačných programov môžu od 9. júna do 31. augusta posielať MMS správy na mobilné telefónne čísla v siete T-Mobile a na všetky emailové adresy v čase od 8.00 do 18.00 hodiny len za 1,- Sk.

Druhá dnešná novinka sa týka služby Rýchly internet. Ak využívate spomínanú službu a získate pre T-Mobile nových zákazníkov, tak za každého jedného vám odpustia jeden mesačný poplatok. Nový zákazník, ktorý sa k Rýchlemu internetu dostane takouto formou, nebude musieť platiť aktivačný poplatok. Je potrebné, aby nový zákazník vyplnil objednávku na stránke www.rychlyinternet.sk a napísal sériové číslo modemu alebo dátovej karty zákazníka, ktorý mu službu odporučil.

Do tretice dnes T-Mobile spúšťa informačný a zábavný servis k Majstrovstvám sveta vo futbale. Ten zahŕňa aktuálny výsledkový servis, obrázky a zvonenia s futbalovou tematikou, SMS hru a sumárne videá zo všetkých zápasov majstrovstiev.

Neprehliadnite: