Slovanet prispeje extra zľavami všetkým, ktorých nedotoval štát

Michal Kyžňanský  /  07. 06. 2006, 00:00

Spoločnosť Slovanet prichádza s najvyššími zľavami v histórii. Aj záujemcom o lacný vysokorýchlostný internet, ktorí nespĺňajú podmienky na štátnu dotáciu, dáva Slovanet možnosť využívať ADSL pripojenie za najvýhodnejších podmienok, a to až o 48 percent lacnejšie.

Spoločnosť Slovanet v júni prichádza s akciovými extra zľavami pre všetkých nových zákazníkov. Cieľom je poskytnúť výhodné vysokorýchlostné pripojenie aj tým, ktorí nemôžu využiť štátnu dotáciu, a byť naďalej najlepšou možnosťou na trhu ADSL služieb. „V rámci projektu Internet pre vzdelanie sa zaregistrovali tisíce záujemcov, ktorí nespĺňali podmienky na pridelenie dotácie, preto sme im priniesli inú možnosť získať výhodný internet,“ hovorí Renáta Jurášková, produktová manažérka Slovanetu. Vďaka júnovej akcii tak môžu klienti Slovanetu počas prvého roka využívania rýchleho internetu ušetriť až niekoľko mesačných paušálov.

Júnová akcia Slovanetu prináša zákazníkom kompletný rýchly internet vrátane DSL prípojky za najvýhodnejšie ceny. V porovnaní s relevantnou konkurenciou môžu klienti na celý rok dostať vyšší objem predplatených dát za nižšie ceny, modem za korunu a navyše, aj po roku budú ich podmienky výhodnejšie ako u konkurentov. Napríklad za 1200 MB predplatených dát spolu s prípojkou teraz zaplatí klient mesačne len 389 korún.

Okrem týchto dlhodobých výhod môže zákazník k vysokorýchlostnému internetu v júni získať veľmi výhodne smerovač alebo modem iba za 1 Sk a zriadenie služby za rovnakú cenu. K tomu všetkému dostane automaticky aj telefonovanie úplne bez zriaďovacích a paušálnych poplatkov, volania v rámci siete Slovanet zadarmo, za slúchadlá s mikrofónom a softvérový telefón tiež nič neplatí.

Porovnanie mesačných poplatkov vybraných ADSL programov Slovanetu a T-Comu



Všetky ceny uvedené v tlačovej správe sú bez DPH.

Podrobnejšie informácie a kompletnú ponuku programov Slovanetu sú dostupné na internetovej stránke www.slovanet.sk, na všetkých obchodných miestach spoločnosti a bezplatnej infolinke 0800 608 600.

Neprehliadnite: