Soitron je certifikovaným školiacim centrom Microsoft

Tlačový servis  /  26. 05. 2006, 10:24

Spoločnosť Soitron, a.s. dosiahla v rámci programu Microsoft Partner Program oficiálne potvrdený štatút Learning Solutions Competency, čím sa stala certifikovaným školiacim centrom spoločnosti Microsoft.

Soitron, a.s. získal už v roku 2005 najvyššiu úroveň partnerstva firmy Microsoft a stal sa Microsoft Gold Certified Partnerom. Rozvíjaním tohto elitného partnerstva, potvrdeného širokou škálou znalostí a skúseností pri implementácii Microsoft riešení, sa podarilo Soitronu získať kvalifikáciu Microsoft Learning Solutions Competency s oprávnením poskytovať oficiálne školenia Microsoftu.

Microsoft poskytuje držiteľom kvalifikácie Learning Solutions Competency určitý balík výhod, ktorými sú napríklad nástroje na hodnotenie znalostí organizácií a jednotlivcov, prispôsobené školiace materiály, licencie na software spoločnosti Microsoft pre technické školenia.

„Certifikácia bola náročný kvalifikačný proces, počas ktorého sme museli preukázať, že máme dostatočný počet odborníkov a certifikovaných špecialistov pre technológie a produkty spoločnosti Microsoft a úspešne zrealizované projekty, na základe ktorých potvrdzujeme svoj vedomostný potenciál a odbornosť v týchto oblastiach,“ uvádza technický riaditeľ spoločnosti Soitron, a.s. Ing. Ondrej Smolár.

Spoločnosť Soitron sa v rámci kvalifikácie Learning Solutions Competency orientuje naodovzdávanie technických znalostí a skúseností na vysokej úrovni jednotlivcom i organizáciám.Jej cieľom je poskytovať otvorené verejné školenia aj uzavreté privátne školenia s využitímškoliacich materiálov a technológií spoločnosti Microsoft. Ide o široké spektrum školení špecialistov IT, školení pre vývoj systémov a aplikácií, predajných školení obchodných zručností, školení pre rozvoj technickej kariéry, rekvalifikačných školení, interných školení, školení zákazníkov a pod. Značka Microsoft Lerning Solutions Competency je zárukou kvalitných školiacich programov, podporených bohatými skúsenosťami a vysokou úrovňou odbornosti.

„Samotná realizácia privátnych školení pre stredne veľké a veľké organizácie a verejných školení pre koncových užívateľov, predovšetkým systémových administrátorov, je pre Soitron jedna z hlavných priorít v najbližšom období,“ dodáva Ondrej Smolár. Soitron, a.s. získal už v roku 2005 najvyššiu úroveň partnerstva firmy Microsoft a stal sa Microsoft Gold Certified Partnerom. Rozvíjaním tohto elitného partnerstva, potvrdeného širokou škálou znalostí a skúseností pri implementácii Microsoft riešení, sa podarilo Soitronu získať kvalifikáciu Microsoft Learning Solutions Competency s oprávnením poskytovať oficiálne školenia Microsoftu.

Neprehliadnite: