Internetový obchod HEJ.sk spustil novú sekciu Baby

Tlačový servis  /  11. 05. 2006, 17:22

Spoločnosť EUROCOMM SR s.r.o. prevádzkujúca najväčší internetový obchod na Slovensku HEJ.sk myslí aj na rodičov, preto na svojom internetovom obchode sprístupnila sekciu BABY.

Na serveri HEJ.sk si môžete v novej sekcii BABY vybrať z ponuky autosedačiek, hračiek, kočíkov, dojčenského riadu, posteľnej bielizne, prebaľovacích stolov, podložiek, diek, postieľok, vakov, nosičov, pomôcok na kúpanie a ďalších potrebných vecí pre našich najmenších. „Vieme, že práve mamičky nemajú času nazvyš. Preto sme pre ne pripravili špeciálnu sekciu BABY, kde nájdu všetko potrebné,“ vraví riaditeľ spoločnosti Tomáš Richter.

Spoločnosť Eurocomm SR sa snaží o neustále skvalitňovanie svojej ponuky a služieb produktov pre zákazníkov. „Mamičky bývajú častokrát odsúvané na okraj záujmu, preto sme sa rozhodli uľahčiť im nakupovanie,“ vysvetľuje Tomáš Richter a dodáva: „Ide nám o rozšírenie ponuky a tým pádom aj o zvýšenie komfortu pre existujúcich, ale aj budúcich zákazníkov. Chceme, aby si na stránke HEJ.sk našli všetko, čo potrebujú za výhodné ceny”.

Na stránke HEJ.sk je tovar prehľadne zoradený podľa jednotlivých sekcií, prípadne si ho môžu zákazníci parametricky vyhľadať na základe zadaných kritérií. Súčasne je tu možnosť získať informácie o službách a tovare na infolinke HEJ.sk: 02 16 261 alebo formou e-mailu adresovanému predajcovi.

Neprehliadnite: