Kapsch s.r.o. Real Time Communication riešenia pre pracovné miesto súčasnosti i zajtrajška

Tlačový servis  /  03. 05. 2006, 18:54

Komunikácia v reálnom čase (Real Time Communication) je v dnešnom pracovnom svete dôležitým faktorom úspechu. V záujme podnikov je požiadavka dať každému zamestnancovi kedykoľvek a kdekoľvek k dispozícii všetky podstatné firemné údaje, a to cenovo výhodne a efektívne.

Ako vedúci poskytovateľ moderných komunikačných riešení na domácom trhu sa Kapsch s.r.o. zaoberá inovatívnymi Real Time Communication riešeniami. Aktuálne príklady nasadenia v podnikoch z portfólia Kapsch Real Time Communication sú napríklad Nortel MCS 5100 Multimedia Communication Server alebo aj Ericsson Mobile Organizer.

„Komunikácia v reálnom čase dnes ponúka podnikom možnosť rýchlo a cenovo výhodne zvyšovať svoju efektivitu pri každodennej práci. Podľa odborných odhadov je takto možné usporiť až do 40% komunikačných nákladov mobilných zamestnancov podniku. Práve preto sú v časoch, keď veľa rozhodnutí podnikov ovplyvňuje tlak nákladov, veľmi zaujímavé Real Time Communication riešenia pre podniky“, vysvetľuje Andrea Mögling, konateľka a obchodná manažérka spoločnosti Kapsch s.r.o. „Prostredníctvom nových multimediálnych možností a možností mobility a prostredníctvom inovatívnych funkcií spolupráce a personalizácie navyše ponúka Real Time Communication každému jednému zamestnancovi možnosť objaviť pre seba úplne nové, efektívnejšie spôsoby práce“.

Ako expert na trhu informačných a komunikačných riešení sa Kapsch s.r.o. zaoberá systémovou integráciou najmodernejších Real Time Communication riešení v podnikoch. Najinovatívnejšími produktmi v portfóliu Kapsch s.r.o. Real Time Communication sú v súčasnosti Nortel MCS 5100 Multimedia Communication Server.

Optimálna podniková platforma pre Real Time Communication: Nortel Multimedia Communication Server (MCS) 5100

Inovatívnym Real Time Communication riešením v portfóliu Kapsch s.r.o. je Nortel Multimedia Communication Server (MCS) 5100. Týmto riešením sa dá podniková komunikácia realizovať v rôznych lokalitách efektívne a cenovo výhodne prostredníctvom nových foriem komunikácie (hlasová komunikácia spojená s video-komunikáciou, prezenčné informácie, skupinové konferencie, eLearning alebo Instant Messaging). Popri zvyšovaní efektivity v podniku ponúka MCS 5100 navyše prostredníctvom funkcií teamovej práce, mobility a personalizácie úsporu Total Cost of Ownership (TCO) o viac než 60%.

Pri MCS 5100 predstavujú pre podnik ťažisko ešte lepšej spolupráce práve nové funkcie: Užívateľ má – nezávisle od miesta – prístup k sieti prostredníctvom telefónu, notebooku, mobilného telefónu alebo bezdrôtového zariadenia a môže kedykoľvek pracovať so svojimi osobnými priečinkami a zoznamami kontaktov. Osobná Ad Hoc - funkcia umožňuje postúpiť v reálnom čase vizuálne informácie a priamu výmenu dát, bez toho aby ste museli prerušiť telefonický hovor. Užívatelia môžu napríklad počas telefonického hovoru posielať pomocou Web-Push internetové stránky na obrazovku ich telefonického partnera alebo súčasne listovať pomocou Co-Browsing v podkladoch. Jednoducho uskutočniteľné sú i „Meet Me“ konferenčné hovory pre “virtuálne“ porady oddelení alebo eLearning.

No pomocou MCS 5100 je možné aj prispôsobiť komunikačné služby, ktoré sú k dispozícii, danej činnosti: Prostredníctvom MCS 5100 funkcií personalizácie môžu používatelia napríklad usporiadať prichádzajúce hovory podľa volajúceho, denného času a iných kritérií. Užívateľ sa sám rozhoduje, či chce hovor prijať alebo presmerovať na hlasovú poštu, e-mail alebo na nejakú internetovú stránku. Okrem toho sa dá prostredníctvom Picture Caller ID MCS 5100 zistiť už pred zdvihnutím, kto práve volá.

Kapsch s.r.o. je 100 %-nou dcérskou spoločnosťou holdingu Kapsch AG so skoro 2.000 zamestnancami a obratom okolo 354 miliónov eur. Je vedúcim rakúskym poskytovateľom „state of the art“ komunikačných riešení a silne rastúcim poskytovateľom sietí a IT-riešení. Vďaka lokálnej prítomnosti v krajinách Česko, Slovensko, Maďarsko a Poľsko s približne 140 zamestnancami je Kapsch aj v strednej a východnej Európe vedúcim poskytovateľom a spoľahlivým spoločníkom svojich zákazníkov pri ich expanzívnych aktivitách.

Kapsch s.r.o. na Slovensku ako komunikačný a systémový integrátor ponúka svojim klientom komplexné komunikačné a hlasové riešenia (VoIP, Call a Contact centrá, multimediálne riešenia pre mobilné kancelárie, klasickú telefóniu pre malé, stredné i veľké spoločnosti) ako i dátové riešenia (infraštruktúru, IT bezpečnostné riešenia, IP Video, Internet pre hotelových hostí, atď.). Okrem komplexných systémových a komunikačných riešení ponúkame klientom aj inštaláciu, servisné služby a poradenstvo a v neposlednom rade i odborné školenia.

Neprehliadnite: