T-Mobile: Rýchly internet už od 399 Sk

Tlačový servis  /  24. 04. 2006, 10:12

Spoločnosť T-Mobile Slovensko, a.s., jediný poskytovateľ širokopásmového mobilného internetu na Slovensku, prináša svojim zákazníkom možnosť získať už dnes najrýchlejší mobilný internet na trhu za cenu iba 399 Sk bez DPH mesačne.

Na celé dva roky tak všetci záujemcovia spĺňajúci podmienky získania štátneho príspevku môžu za uvedený mesačný poplatok využívať mobilné pripojenie s rýchlosťou až 512 kbps a s mesačným objem dát až 2 GB.

T-Mobile Slovensko ako jediný mobilný operátor na trhu prispieva svojou službou Rýchly internet k podpore internetizácie Slovenska a zvyšovaniu počítačovej gramotnosti. Iba vďaka T-Mobilu majú odteraz všetci záujemcovia o rýchle mobilné internetové pripojenie jedinečnú možnosť objednať si a využívať službu Rýchly internet 2 so štátnym príspevkom za cenu iba 399 Sk bez DPH mesačne. S Rýchlym internetom 2 od T-Mobilu sa možu zákazníci pripojiť do internetu kdekoľvek v rámci pokrytia rýchlosťou až 512 Kb/s, pričom v mesačnom poplatku majú k dispozícii až 2 GB voľných dát. Takýto objem dát postačí na prezretie približne 6 000 webových stránok, vypočutie 500 skladieb vo formáte mp3 či desiatky hodín hrania sieťových hier na internete.

Na získanie služby Rýchly internet so štátnym príspevkom za 399 Sk (bez DPH) mesačne je potrebné, aby záujemca spĺňal podmienky získania štátneho príspevku projektu Internet pre vzdelávanie. Hlavnými podmienkami sú vek od 15 do 25 rokov a fyzická osoba (nepodnikateľ), ktorý doposiaľ nevlastní širokopásmové pripojenie do internetu. V prípade, že sa zákazník rozhodne pre Rýchly internet od T-Mobilu, T-Mobile dokonca vybaví za zákazníka aj podanie žiadosti o poskytnutie štátneho príspevku. Počet poberateľov štátnej podpory je však limitovaný na 5000 pripojení na každý VÚC. Všetky informácie o podmienkach získania štátneho príspevku sú uvedené na www.t-mobile.sk

Služba je v súčasnosti dostupná v 30 mestách na Slovensku, no už v najbližšom čase začne T-Mobile výrazne rozširovať jej pokrytie. V priebehu roka 2006 bude môcť službu Rýchly internet od T-Mobilu využívať viac ako 70% populácie Slovenska.

T-Mobile poskytuje zákazníkom dve koncové zariadenia umožňujúce využívanie služby Rýchly internet. Pre stolový osobný počítač je určený Modem, ktorý zákazník k svojmu počítaču pripojí pomocou jediného kábla. Zákazníkom, ktorí službu Rýchly internet budú využívať vo svojom notebooku, je určená Dátová karta. Vďaka vysokej rýchlosti a takmer bezkonkurenčnej latencii (prenosovému oneskoreniu) je služba Rýchly internet plne porovnateľná s pevnými vysokorýchlostnými dátovými službami.
Službu Rýchly internet so štátnym príspevkom si môžu záujemcovia objednať už teraz prostredníctvom bezplatnej telefonickej linky 0800 800 999 alebo prostredníctvom objednávkového formulára na www.t-mobile.sk.

Ceny Modemu a Dátovej karty uvedené v tabuľku sú s DPH a platia pri podpise Dodatku k Zmluve s viazanosťou na 24 mesiacov. Ceny poplatkov v tabuľke sú uvedené bez DPH.

Zdroj: oficiálna tlačová správa

Neprehliadnite: