Služba chello easy v rámci programu Internet pre vzdelanie za 499,- Sk

Michal Kyžňanský  /  19. 04. 2006, 00:00

Širokopásmovú internetovú službu chello easy, ktorú poskytuje spoločnosť UPC Slovensko, budú môcť záujemcovia o pripojenie v rámci programu Internet pre vzdelanie získať za iba 499 korún. Za zvýhodnený mesačný poplatok tak získajú stabilné nonstop pripojenie na internet s prenosovými rýchlosťami 512/128 kbit/s, pričom, za inštaláciu zaplatia iba 1 korunu a depozit za modem neplatia. Účinná antivírusová a antispamová ochrana poštovej schránky je pri internete chello samozrejmosťou a všetci používatelia chello ju získavajú bezplatne.

 Spoločnosť UPC Slovensko sa zapojila do projektu Internet pre vzdelanie iniciovaného Ministerstvom dopravy, pôšt a telekomunikácií SR, ktorého cieľom je štátnym príspevkom zvýšiť penetráciu vysoko-rýchlostného pripojenia na internet. O štátny príspevok vo výške 234 korún mesačne môžu požiadať občania SR vo veku od 15 do 25 rokov, ktorí na adrese trvalého pobytu nemajú zriadené vysoko-rýchlostné internetové pripojenie, nie sú podnikatelia a nie je voči nim vedené exekučné konanie. Žiadatelia sa zaväzujú, že danú internetovú službu bude odoberať počas obdobia 24 mesiacov. Výška štátneho príspevku počas tohto obdobia predstavuje 6016 korún, z toho 5616 Sk je súčet mesačných štátnych príspevkov a 400 Sk je jednorazový príspevok na vzdelávanie. V rámci programu Internet pre vzdelanie je cena služby chello easy 733 Sk, po odrátaní mesačného štátneho príspevku vo výške 234 Sk je konečná cena služby pre zákazníka 499 korún mesačne vrátane DPH.


Program Internet pre vzdelanie by podľa aktuálnych informácií z Ministerstva dopravy, pôšt a telekomunikácií SR mal odštartovať do konca apríla, presný termín ministerstvo včas oznámi. Záujemcovia o štátny príspevok pri využití služby chello easy môžu na internetovej adrese www.chello.sk požiadať o predbežné zaevidovanie, čím zvýšia svoju šancu na získanie dotovaného internetového pripojenia. Počet zvýhodnených pripojení je limitovaný, príspevok môže získať 40 000 žiadateľov na Slovensku, po 5000 v každom vyššom územnom celku. Internet chello je v súčasnosti sprístupnený v mestách Bratislava, Košice, Trnava a Žilina. Viac informácií o podmienkach získania štátneho príspevku a pravidlách programu Internet pre vzdelanie poskytneme po jeho oficiálnom štarte.

Služba chello, popri vysokých a stabilných prenosových rýchlostiach a nonstop prístupu na internet za fixný mesačný paušál, ponúka svojím používateľom celý rad výhod a predností. Každý používateľ chello získava bezplatne vysoko-účinnú antivírusovú a antispamovú ochranu, exkluzívny prístup na širokopásmový portál chello a vysokú úroveň 24-hodinového klientského servisu služby chello. Naviac, používatelia chello nemusia platiť depozit za modem a inštaláciu získavajú len za symbolickú 1 korunu. Služba chello je kvôli svojim výhodám a prednostiam všeobecne považovaná za synonymum rýchleho a spoľahlivého pripojenia na internet za prijateľnú cenu. Spoločnosť UPC Slovensko v týchtio dňoch zaznamenala 3. výročie uvedenia služby chello na Slovensku a pri tejto príležitosti výrazne zvýšila rýchlosti niektorých služieb.

 

zdroj: tlačová správa UPC

Neprehliadnite: