Oracle na Slovensku s dvoma novými kompetenčnými centrami

Tlačový servis  /  12. 04. 2006, 21:14

Spoločnosť Oracle Slovensko dnes oznámila úspešné nasadenie špecialistov v regióne EE&CIS (Enlarged Europe and Commonvelth of Independence States). Spoločnosť Oracle vybudovala na Slovensku dve špecializované centrá zodpovedné za región EE&CIS.

Integračné a kompetenčné centrum (ICCC) bolo založené v roku 2005, je zamerané na rodinu produktov Oracle Fusion Middleware a dodáva riešenia založené na najnovších technológiách pre podporu integrácie a bezpečnosti.

„Slovensko sme si vybrali hlavne kvôli úrovni vzdelania ľudí, infraštruktúre a pozícii krajiny v rámci Európy. Sme v strede a máme blízko do každej krajiny v rámci nášho regiónu“, povedal Jens Toppenberg, CIC Manager, Oracle ICCC EE&CIS.

Medzi primárne zameranie centra patria produkty Customer Data Hub a Citizen Data Hub určené na integráciu a zlepšenie kvality rôznorodých dát z rôznych systémov. Centrum stále rastie a do konca roku 2007 má predpoklady zdvojnásobiť počet zamestnancov.

Druhým špecializovaným centrom je PreSales Services Center, kde sa tím špecialistov venuje aplikačným produktom z rodiny Oracle E-Business Suite. Pomáha obchodným tímom v regióne EE&CIS pri nových obchodných príležitostiach a tendroch.

„Naša úloha spočíva vo vytváraní ponuky aplikačných riešení na mieru podľa požiadaviek zákazníka s portfóliom produktov Oracle E-Business Suite a nových produktov spoločností ako Siebel, Peoplesoft, či iFlex“, povedal Miloš Gáll, Senior Support Team Leader, Oracle PSC EE&CIS
Jedným z najvýznamnejších obchodných prípadov PreSales Service Centra bol aj Otenet Cyprus – najväčší telekomunikačný operátor na Cypre, v ktorom Oracle vyhral tender v silnej konkurencii aj nad spoločnosťou SAP.

Obidve centrá boli vytvorené pre potrebu lepšie poznať svojich zákazníkov, ich potreby a vytvorenie špecializovaného tímu nezávislého od miesta alebo času. Pomocou takýchto tímov sa spoločnosť Oracle môže rýchlejšie a efektívnejšie zameriavať na riešenie obchodných prípadov s maximálne kvalifikovanými pracovníkmi s medzinárodnými skúsenosťami.

Zdroj: oficiálna tlačová správa

Neprehliadnite: