T-Mobile predstavil programy Fix

Tlačový servis  /  31. 03. 2006, 18:27

Spoločnosť T-Mobile Slovensko, a.s., prináša od 1. apríla svojim zákazníkom jedinečnú kombináciu výhod predplatenej karty a mesačného programu v prevratnej novinke Fix. Nové programy Fix umožnia zákazníkom mať mesačné platby plne pod kontrolou ako pri predplatenej karte a zároveň prinesú výhodné ceny volaní a telefónov ako pri mesačných programoch.

Zákazníci si v T-Mobile od 1. apríla 2006 môžu aktivovať nový program Fix s pevne stanoveným mesačným kreditom 300 Sk alebo 500 Sk. S programami Fix prevolaná suma zákazníkov nikdy neprekvapí. Ak si svoj kredit v daný mesiac prevolajú skôr, môžu si ho jednoducho dobiť ako pri predplatenej karte.

Zákazníci s programom Fix môžu až do 30. júna 2006 v rámci siete T-Mobile Slovensko v pracovných dňoch od 19.00 do 7.00 a počas víkendov a štátnych sviatkov celý deň telefonovať výhodne iba za 1,90 Sk s DPH za minútu. Navyše si môžu vybrať z ponuky akciových mobilných telefónov už od 1 Sk.

S programom Fix bude zákazník využívať pevne stanovený minimálny mesačný kredit, ktorý si v priebehu mesiaca môže ešte navýšiť ďalším dobíjaním. Nevyužitý kredit zákazníkovi neprepadá, ale prenáša sa do nasledujúceho mesiaca a celý platí 12 mesiacov od posledného dobitia.

Zákazník s programom Fix si zmluvný kredit môže dobíjať v ľubovoľný deň, minimálne však jedenkrát počas kalendárneho mesiaca. Niekoľko dní pred koncom kalendárneho mesiaca T-Mobile pošle zákazníkovi informatívnu SMS správu, pripomínajúcu pravidelné zmluvné dobitie.

Zákazníkom, ktorí chcú mať svoj program Fix úplne bez starostí, T-Mobile ponúka dve možnosti, ako si kredit automaticky pravidelne dobíjať. Prvou z možností je platobná karta, ktorú stačí predložiť pri aktivácii programu a dať súhlas na dobíjanie cez inkaso z platobnej karty. 

Zákazník si však kredit môže pravidelne dobíjať aj z ľubovoľného mesačného programu. Stačí, ak si jeho majiteľ nastaví pravidelné dobíjanie a sumu za zvolený kredit uhradí jednoducho spolu s mesačnou faktúrou.

Zákazník, ktorý sa rozhodne aktivovať si Fix SIM kartu s novým telefónnym číslom, získa za cenu 399 Sk s DPH až 300-korunový úvodný kredit a službu CLIP na 30 dní zadarmo. Zákazník, ktorý sa na program Fix rozhodne prejsť z Easy karty, zaplatí iba migračný poplatok 119 Sk s DPH, pričom mu zostane pôvodné telefónne číslo a kredit.

T-Mobile poskytuje programy Fix pri zmluvnej viazanosti na 12 mesiacov bez kúpy akciového koncového zariadenia a na 24 mesiacov pri kúpe akciového koncového zariadenia.

Cena hovorov do všetkých sietí v SR
Pondelok - piatok 7.00 – 19.00 h 8,90 Sk/min.
Pondelok - piatok 19.00 – 7.00 h 4,90 / 1,90* Sk/min.
Víkendy a sviatky 00.00 – 24.00 h 4,90 / 1,90* Sk/min.

Odoslanie SMS správy zo SR do všetkých sietí v SR
SMS 3 Sk/správa

Ceny v tabuľke sú uvedené s DPH a platia pre účastnícke telefónne čísla v rámci SR. Účtuje sa každých začatých 30 sekúnd hovoru. * Cena 1,90 Sk/min. platí v rámci siete spoločnosti T-Mobile Slovensko do 30. júna 2006.

Zdroj: originálna tlačová správa

Neprehliadnite: