T-Com: Telefonujte cez internet

Tlačový servis  /  10. 03. 2006, 11:25

V súvislosti s uvedením značky T-Com a novej služby Hlas cez internet pripravila naša spoločnosť pre všetkých zákazníkov ďalšiu atraktívnu ponuku. Od 8. marca 2006 do 31. mája 2006 môže každý nový zákazník požiadať o zriadenie služby Hlas cez internet za 1 Sk. Noví a existujúci zákazníci DSL alebo Vysokorýchlostného internetu navyše získajú aj zľavy na vybraný program na dobu dvoch mesiacov bez akejkoľvek viazanosti.

Akciová ponuka služby Hlas cez internet pre zákazníkov DSL obsahuje:

  • Zriadenie služby Hlas cez Internet za 1 Sk (cena bez DPH) a zľavu 99 Sk mesačne na program Hovorím cez Internet Kontakt po dobu dvoch mesiacov. Zákazník tak môže využívať program Hovorím cez internet Kontakt prvé dva mesiace zadarmo, potom za mesačný poplatok 99 Sk (cena bez DPH).

  • Zriadenie služby Hlas cez Internet za 1 Sk (cena bez DPH) a zľava 100 Sk mesačne na program Hovorím cez Internet Total po dobu dvoch mesiacov. Zákazník tak môže využívať program Hovorím cez internet Total prvé dva mesiace za mesačný poplatok 299 Sk (cena bez DPH), potom za 399 Sk mesačne (cena bez DPH).

Akciovú ponuku môže využiť existujúci zákazník služby DSL prístup alebo služby Vysokorýchlostný internet a zároveň nový zákazník, ktorý požiada o zriadenie služby Vysokorýchlostný internet spolu so službou Hlas cez Internet. Akciová ponuka sa vzťahuje na službu Hlas cez internet poskytnutú spolu s DSL.


Akciová ponuka služby Hlas cez internet pre všetkých ostatných zákazníkov obsahuje:

  • Zriadenie služby Hlas cez Internet za 1 Sk (cena bez DPH).

Obe akciové ponuky sú poskytované bez akejkoľvek časovej viazanosti alebo záväzku na používanie služby Hlas cez internet, zákazník môže túto službu kedykoľvek zrušiť.


Výhody služby Hlas cez internet

Medzi hlavné benefity služby Hlas cez internet patrí bezplatná hlasová komunikácia medzi všetkými užívateľmi služby. Služba však prináša aj ďalšie cenové benefity: balíky predplatených minút volaní do pevnej siete na Slovensku a do 34 krajín, nízke ceny volaní do pevných a mobilných sietí celého sveta. Ďalšou výhodou služby je mobilita a prenositeľnosť pri jej využívaní: zákazník môže telefonovať z ktoréhokoľvek miesta na svete, s využitím ľubovoľného širokopásmového pripojenia do internetu.

Každý zákazník služby Hlas cez internet má k dispozícii dva typy softvérového telefónu, ktoré umožňujú telefonovanie cez počítač:

  • T-Com Softphone je softvérový telefón, ktorý si zákazník nainštaluje do svojho počítača. Tento softvér je prednastavený na využívanie služby Hlas cez internet, lokalizovaný v slovenskom jazyku a každý zákazník si ho môže nainštalovať z web stránky www.t-com.sk. Pred jeho sprevádzkovaním je potrebné zadať autorizačné údaje a zákazník môže okamžite telefonovať.

  • T-Com WebDialer je web aplikácia, ktorá umožňuje telefonovanie priamo cez web, bez potreby inštalovať akýkoľvek softvér do počítača. T-Com WebDialer umožňuje všetkým zákazníkom služby Hlas cez internet využiť svoju službu z ľubovoľného počítača so širokopásmovým pripojením do internetu kdekoľvek na cestách. Prístup k T-Com WebDialeru je opäť podmienený autorizáciou.

Hodnota služby Hlas cez internet pre zákazníka spočíva vo vytvorení komunity užívateľov, ktorí tak môžu komunikovať medzi sebou úplne bezplatne a bez obmedzenia. Cieľom akciovej ponuky na zriadenie a používanie služby Hlas cez internet je umožniť všetkým potenciálnym zákazníkom vyskúšať si tento produkt.

Dovolateľnosť do iných sietí

Pre účastníkov služby je už v súčasnosti zabezpečená dovolateľnosť zo služby Hlas cez internet do iných sietí: do pevnej siete aj do mobilných sietí (T-Mobile, Orange) na Slovensku aj v zahraničí.

Spoločnosť Slovak Telekom, a. s., v súčasnosti rokuje s príslušnými operátormi na zabezpečení dovolateľnosti z iných sietí na službu Hlas cez internet.


Zdroj: oficiálna tlačová správa

Neprehliadnite: