Spúšťame IT Fórum Inet.sk

Redakcia Inet.sk  /  23. 01. 2006, 11:51

Cieľom projektu IT Fórum je vytvoriť priestor, kde môžete začať kvalitnú diskusiu na rôzne témy. Zároveň chceme sústrediť všetky zaujímavé informácie na jednom mieste a vytvoriť tak miesto, kde sa budete neustále vracať.

Nechceme byť lacnou kópiou už existujúcich fór, ktoré aj tak niektorým témam nevenujú takú pozornosť ako by si zaslúžili. Práve naopak. Našou snahou je priniesť kvalitné fórum, kde diskutujú ľudia na úrovni a na zaujímavé témy. Nechceme, aby naše fórum postihol podobný osud ako fóra našej konkurencie, ktoré sa skôr zmenili na chat a ich hlavným obsahom sú príspevky mimo témy.

Aj preto sme sa rozhodli siahnuť po menej známom type fóra, ktoré nie je už tak okukané ako klasické phpBB fórum a prináša niekoľko zaujímavých inovácií. Práve tieto inovácie a autori našich článkov sú našimi hlavnými lákadlami. Lebo nikde inde sa s nimi nemôžete tak nezáväzne porozprávať ako na našom fóre, pričom Vám aj veľmi radi pomôžu.

Čítaním
IT Fóra získate neskutočné množstvo zaujímavých informácií, pričom Vy sami môžete vytvárať jeho obsah. Pomôžte nám vytvoriť hlavný obsah nášho fóra a už dnes sa zaregistrujte!

IT Fórum
je nekomerčný projekt a prevádzkuje ho občianske združenie Internet pre všetkých (ďalej len IPV), ktorého cieľom je podporovať slovenský internet. IPV zastrešuje aj niektoré ďalšie projekty, ktorými sú Pripoja.sk, Weblogy.sk a Webhosting Inet.sk.

Ak máte nejaké návrhy ako naše IT Fórum vylepšiť alebo nejaké nápady na jeho rozšírenie, napíšte nám e-mail na redakcia@inet.sk

Neváhajte a navštívte IT Fórum Inet.sk



Michal Slančík
šéfredaktor internetového denníka Inet.sk

http://www.slancik.net, http://http://www.inet.sk/inet.sk

Neprehliadnite: